Přejít na obsah

snap

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení snap

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Průměr válečku se měří u osazení co je váleček přichycenej k nápravě ? Pozná se bez demontáže prasátka jakej je to typ? Díky
  2. Ještě něco od Šestky A jedna "pěkná" RS
  3. Dnes na střeše OC Šestka v Praze. Co tam dělal nechápu...
  4. snap

    Zatuhlé stěrače

    Taky jsem si myslel že WDčko pomůže, prolil jsem to dokonale, ale když se stěrače zastavily uplně a já to rozebral, tak bylo vidět, že to bylo úplně suchý, to Wdčko se nedostalo skoro nikam. Chystám se to někdy rozebrat, převrtat a dát tam bronzový nebo silonový futro ale nějak se k tomu nemůžu dostat. Pokud to neni ještě moc zarostlý, tak promazání může pomoct.
  5. snap

    Zatuhlé stěrače

    Promazávat moc nepomůže, když už jsou zatuhlé tak se tam nic nedostane. Pomůže jedině rozebrat, obrousit osičky i díru, namazat a je zas na chvíli pokoj. Já to dělám většinou po roce znova. Nějak se jim to ve Škodovce nepovedlo, bronzové futro není po celé délce osičky, a uprostřed zaroste ocelová osička v duralovém těle.
  6. Tak dneska se mi stalo to samý, zejtra jdu pro termostat a víčko. Za kolik jste to kupovali?
  7. Co si myslíte o tom, co mi odpověděl starosta jedné obce, kterého jsem se zeptal na měření v jeho obci: Dobrý den, měření rychlosti v obci provádí obecní policie. Neboť obec neměla z počátku svůj vlastní radar, pronajímá si jej pro obecní policii od soukromé firmy. Obec je právnická osoba jako každá jiná a může si cokoliv pronajmout. Zařízení, které si pronajímáme je plně automatické, náš strážník prošel školením obsluhy uvedeného zařízení. Vlastní měření rychlosti probíhá tak, že strážník vybere místo, obsluha zařízení umístí radar na uvedené místo, strážník nastaví zařízení na požadovanou maximální rychlost v daném místě (přidává vždy toleranci 10%) a zařízení již samo fotí přestupce (bez zásahu kohokoliv třetího). Strážník pak přestupce zastaví a přestupek řeší. Po skončení měření je veškerá dokumentace přestupků předána strážníkovi a z přístroje je vymazána. Tento postup máme odsouhlasený Ministerstvem vnitra, odborem bezpečnostní politiky a je v souladu s Vámi zmíněným ustanovením. Pro úplnost uvádím, že pravděpodobně narážíte na událost z Hradeckého kraje, která byla medializovaná, ale to je naprosto jiný způsob měření rychlosti, který spočívá v uzavření veřejnoprávní smlouvy na zajišťování činnosti úřední měření rychlosti, přičemž měří pouze soukromá firma a strážník obecní policie u měření není. Fotky pak tato soukromá firma předávala do správního řízení.
  8. No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu. Protože maj na skladě starý zásoby za starou cenu. Musíš se s nima domluvit aby ti jí buď zlevnili nebo objednali novou za 440Kč. Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)
  9. Dneska jsem byl v Nevecomu a pani mi ji nabízela za 1700, když jsem jí řikal že má stát 440 tak prej si mam přiject v tejdnu a domluvit se se šéfem jestli jí dá za tudle cenu.Tak jsem jel do Amondu a objednal jí tam za 440,30, v úterý si jí mam vyzvednout.
  10. Zatlačit kousek dolu a povytáhnout dopředu. Aspoň mě to takhle šlo.
  11. Kolegovi prorezla octa pod víčkem nádrže (má rv. 98) a ve Škodovce mu to v záruce opravili. Jo a koupenou jí má z bazaru, jestli má servisku nevim.
  12. Tady je jedna pěkná koncovka na Focusu Bohužel jen mobilem.
  13. snap

    Volba tlumicu

    Tak včera sem ty Kayaby(Excel G) objednal, dneska volali pro potvrzení objednávky a ve středu je maj přivest. Tak jsem na ně zvědavej.
×
×
  • Vytvořit nový...