lancer Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 mám otázečku koupil sem lakovaná origo zrcátka a chci je dát misto černých z klasika co je jednoduší vyměnit jenom kryt nebo celá zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 mám otázečku koupil sem lakovaná origo zrcátka a chci je dát misto černých z klasika co je jednoduší vyměnit jenom kryt nebo celá zrcátka? urcite cela zrcatka. protoze tam jen povolis tri sroubky a vyndas je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 5. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) a musím sundávat celé tapece nebo stačí krytka kličky a kryt výškového repra a nějak to tam prostčit Editováno: 5. Srpen 2007, autor: lancer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Menil jsem jen kryty a je to jednoduchy. Nejhorsi z celeho postupu je vyndat bez poskozeni skla zrcatek. Ale kdyz uz clovek vi jak na to, je to hracka. Kdyz mas skla venku, staci ti 10 minut na vymenu krytu a zpetne slozeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Zkusil bych to takhle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=138 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Ahoj, potřeboval bych pls poradit. Koupil jsem nedávno Fabii Ambiente s originál pravým lakovaným zrcátkem, levé zrcátko je bohužel měněné, barvy černé, zřejmě pachází z Clasica. Napadlo mě, že bych tedy koupil kryt levého zrcátka který bych nechal nalakovat a namontovat. Ptám se: 1. Jakou částku si řeknou v Škoda servisu za lakování krytu zrcátka + následnou demontáž starého krytu a montáž nalakovaného krytu? 2. Pujde mi tento kryt viz odkaz vyměnit u původního zrcátka které je v elektrice a s vyhřevem? odkaz kryt levého zrcatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 za 1. do origo servisu nechoď, necháš tam výplatu a nic si neodneseš. dej to do normální lakovny, cenu bych viděl na max 500 kč. montáž a demontáž zvládneš doma uplně sám a zadarmo za 2. ano, půjde, měníš jen kryty, vnitřek zrcátka zůstává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 díky, to rád slyším, budu samozřejmě rád když ušetřím nějakou korunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.