Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

třeba ta okna dělají na sklad. Potenciální pojistná událost ovšem nemusela být řešena přes autorizovaný servis, ten by navíc nikdy nedal díly z vrakoviště. Pokud si auto necháš prověřit např. přes Cebii, tak by jsi se měl dostat i k záznamům pojišťoven.

Třeba u VW je možné mít různé roky výroby skel.

• 3 měsíce později...

Auto nemělo žádný záznam pojistné události, to jsem psal i dříve, žádný materiál ani na auto objednán nebyl, stejně tak na autě nebyl žádný servisní úkon. Tak to asi podělali ve výrobě :-D

psal jsi, že není záznam ve Škodovácké databázi. Tam se jaksi dostanou jen věci, které jdou přes autorizovaný servis. Co jde přes neautorizovaný servis, případně nějakou "garáž", tam pochopitelně zapsané není.

Myslis ze dealerstvi necha na autech delat neco v garazi?

dealerství ne, ale předchozí majitel. Nebo to bylo přímo jejich auto? Ostatně to přední sklo šlo taky nějak "bokem", ne?. Proč není záznam o opravě a objednání dílu?

Ano, jedná se přímo o auto dealerství. Nechal jsem si projet několik desítek vozů než jsem si vybral tento a u všech možných byly objednávky dílů, pojistné události apod. U tohoto kousku bylo vše čisté.

Upraveno od koyota

Ale vzhledem k tomu, že přední sklo je novější, než celé auto, tak je to divné, ne? Takže buď to v rámci zjednodušení objednávali na jiná auta a nebo pro díly jezdili z nějakého neznámého důvodu úplně někam jinam. V každém případě pokud jsi s autem spokojený, tak bych po tom více nepátral.

Tak snad to neni nejaka totalka :lol::rolleyes:

Já bych řekl, že to přední sklo se mohlo rozbít dříve ještě než se auto dostalo k dealerovi. Ty zadní okna jsou zvláštní, je možný že dobírali nějaký sklad.

Pokud se auto při převozu poškodí, tak se drobnosti opravují u dealera. Prostě to někdo trochu zašudlal.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.