Petta Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Včera jsem byl u prodejce Škoda v Německu a měl jsem zájem o Eleganci. Nabídli mi výbavu Sport. Výbava: jen to důležité Airbag řidiče, spolujezdce, boční, hlavové ESP, ABS, EDS, ASR, MSR, DSR hydraulický brzdný asistent HBA kotouče vpředu i vzadu servo mlhovky 2 aktivní opěrky 3 opěrky vzadu světla v předních dveřích 2 isofix xenony včetně ostřikovačů s vyhřívanou nádržkou za příplatek 670,- Euro tříramenný kožený volant, stavitelný ve dvou osách ručka a řadička v kůži centrál SAFE s dálkou elektrický okýnka vpředu elektrický a vyhřívaný zrcátka Climatronic parkovací senzory vzadu výhřevy předních sedadel tempomat tonovaná skla s VIN dvojité clony zadní sedačky 1/3 výškově stavitelné sportovní sedačky DYNAMIC onyx černá chromované kličky 17" Pegasus lakované nárazníky, přední překryt, zadní z RSa chromovaná koncovka výfuku křídlo pro limusínu Audience CD měnič na 6 cd s mp3 8 reproduktorů Line-in maxi-DOT Ceny: 1.6 FSI 22 290,- 1.8 TSI 23.990,- 1.9 TDI 23 390,- 2.0 TDI 25 390,- combi řádově o 1000,- více Fotky jsou z mobilu z katalogu: Citovat
Maverick Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Jo, jo, pro exterier pouzili styling paket z prislusenstvi. Zajimava alternativa. Nemci maji zase neco navic... Citovat
Igor Vloženo 4. Srpen 2007 Vloženo 4. Srpen 2007 Čo trh, to iná ponuka - v Rakúsku trebárs O2 Praktik, v Nemecko bola F1 v prevedené GT (tiež s originálnymi spojlermi z príslušenstva)... A to už nehovorím o výbavách, taká O2 Ambiente v Nemecku je podstatne lepšie vybavená, než Elegance u nás Citovat
century Vloženo 6. Srpen 2007 Vloženo 6. Srpen 2007 A vypadá to, že je to i cenově o dost levnější Citovat
superfatty Vloženo 15. Srpen 2007 Vloženo 15. Srpen 2007 to je supr cena, tohle Ti u nás NIKDO nenabídne.. zlodějáci hnusný Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.