Petta Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Včera jsem byl u prodejce Škoda v Německu a měl jsem zájem o Eleganci. Nabídli mi výbavu Sport. Výbava: jen to důležité Airbag řidiče, spolujezdce, boční, hlavové ESP, ABS, EDS, ASR, MSR, DSR hydraulický brzdný asistent HBA kotouče vpředu i vzadu servo mlhovky 2 aktivní opěrky 3 opěrky vzadu světla v předních dveřích 2 isofix xenony včetně ostřikovačů s vyhřívanou nádržkou za příplatek 670,- Euro tříramenný kožený volant, stavitelný ve dvou osách ručka a řadička v kůži centrál SAFE s dálkou elektrický okýnka vpředu elektrický a vyhřívaný zrcátka Climatronic parkovací senzory vzadu výhřevy předních sedadel tempomat tonovaná skla s VIN dvojité clony zadní sedačky 1/3 výškově stavitelné sportovní sedačky DYNAMIC onyx černá chromované kličky 17" Pegasus lakované nárazníky, přední překryt, zadní z RSa chromovaná koncovka výfuku křídlo pro limusínu Audience CD měnič na 6 cd s mp3 8 reproduktorů Line-in maxi-DOT Ceny: 1.6 FSI 22 290,- 1.8 TSI 23.990,- 1.9 TDI 23 390,- 2.0 TDI 25 390,- combi řádově o 1000,- více Fotky jsou z mobilu z katalogu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Jo, jo, pro exterier pouzili styling paket z prislusenstvi. Zajimava alternativa. Nemci maji zase neco navic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Čo trh, to iná ponuka - v Rakúsku trebárs O2 Praktik, v Nemecko bola F1 v prevedené GT (tiež s originálnymi spojlermi z príslušenstva)... A to už nehovorím o výbavách, taká O2 Ambiente v Nemecku je podstatne lepšie vybavená, než Elegance u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 A vypadá to, že je to i cenově o dost levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 to je supr cena, tohle Ti u nás NIKDO nenabídne.. zlodějáci hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.