Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio?????????????

čim to je ze radio pri startu blikne - vyppne a hned se zapne . neničí se při tom radio?????????????

Při startování se všechny spotřebiče odpojí a jde šťáva do startéru, takže normální chování...teda aspoň mě to dělá taky...

• Autor

Při startování se všechny spotřebiče odpojí a jde šťáva do startéru, takže normální chování...teda aspoň mě to dělá taky...

ale u felicie mi to nedelalo ? dela to u vsech octavii??????????????

ale u felicie mi to nedelalo ? dela to u vsech octavii??????????????

Asi záleží jak je to napojený, třeba u tý feldy to bylo dodělávaný a šlo to přímo z baterky...

nic neřeš má to tak být. Leda, že by si navedl nový napájení rádia přímo od baterie, ale podle mě je to zbytečný

Dle me, pokud je radio napojene tak, ze ho vypina klicek, tak je to normalni chovani. Mam to take...

delaji to skodovky, moje fabie taky je to asi na kontakt X svetla ti taky vypinaji pri startovani :)

delaji to skodovky, moje fabie taky je to asi na kontakt X svetla ti taky vypinaji pri startovani :)

Přesně tak, jediné co se při startu nevypne jsou obrysová světla, pokud jsou tedy při startu zapnuta. Mě to dělalo i na Felicii.

Jo,jo mě to taky dělá. :smich::clap:

tak tak...Je to uplne normalni jev,ve favoritu ve felicii se to taky tak chovalo ,v octe uz mi to nedela je tam jiny radio a zapojeni je taky vselijak pokucene ;) ..radijku by to kazdopadne skodit nemelo :)

tak tak...Je to uplne normalni jev,ve favoritu ve felicii se to taky tak chovalo ,v octe uz mi to nedela je tam jiny radio a zapojeni je taky vselijak pokucene ;) ..radijku by to kazdopadne skodit nemelo :)

ve favoritku a feline to delalo kvuli tomu ze baterka to neutahla tak ono vyplo ;) s dobrou baterkou to nedelalo

Panove, tohle mne zaujalo, resim to proto, ze mam k navi pripojeny USB changer a ten pri nastartovani, kdy dojde k probliknuti Navi, spadne do nejakeho nefunkcnih stavu a je treba Navi vypnout, chvili pockat a zase zapnout.

Mam tedy na Vas otazku, jste si jisti, ze se odpoji napajeni Navi nebo radia pri startu? A nebo je to jen napetovy pokles.

Mohu to sam samozrejme zjistit tak,ze to zmerim, co se na napajeni deje pri startu, ale rozdelavat jsem to chtel az budu menit vrch palubky.

Trebas by to resil kapacitor s diodou na napajeni Navi, nevim ...

Diky

Mila

jj pri startovani kontakt X odpoji napajeni od klicku, ale vadit to prece nemuze je to tosame jak kdybys vytahl klicek a znova zapl

mě to dělá také - normál

felda neměla napájení radía přes X kontakt - myslím tím originální kabeláž, což mě jako jedna z mála věcí sr* páč po vytažení klíčku rádio stále hrálo. lol

ve favoritku a feline to delalo kvuli tomu ze baterka to neutahla tak ono vyplo ;) s dobrou baterkou to nedelalo

jj u fava to je mozny,ale v kazde felicii ,ve ktere sem jel nebo alespon sedel :) to delalo vzdycky...asi se do felin delaly jenom same slabe baterky :p

i stare skodovky pokud to zapojoval normalni clovek tak to mely ze pri vypnuti klicku vyplo radio

i stare skodovky pokud to zapojoval normalni clovek tak to mely ze pri vypnuti klicku vyplo radio

Nechápu proč normální či nenormální, ale taky třeba záleží jak to kdo chtěl, nemyslíš? Třeba někdo chce aby mu rádio hrálo i při vytažení klíčku a někdo chce aby vyplo...

vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak :)

vzdycky sem to tak montoval jak to cloveku vysvetlis tak to pochopi a nechce to jinak :)

Tak mě to třeba někdy vadí, že nehraje bez klíčku...

a kolikrat se ti to stane ze nejsi v aute s klicema?

souhlasim s tebou,taky by mi to vadilo ....

Je jasne ,ze kdyz jdes k autu tak musis mit klice,ale nekdy se stane ze neco jenom delam bud v garazi nebo venku a autak je pobliz tak si pustim radio a klice nevim proc vzdycky vytahuju pokad v nem nesedim.....

kazdy je zvykly na neco jineho .

No mě se při vyztažení klíče vypne ale když chci tak ho zapnu na rádiu.

No mě se při vyztažení klíče vypne ale když chci tak ho zapnu na rádiu.

Origo rádia to uměj, ale ostatní ne...

a kolikrat se ti to stane ze nejsi v aute s klicema?

Většinou jsem s klíčema, ale jsou případy kdy prostě tam ty klíče nechci mít, ale chtěl bych aby mi hrálo rádio...

souhlasim s tebou,taky by mi to vadilo ....

Je jasne ,ze kdyz jdes k autu tak musis mit klice,ale nekdy se stane ze neco jenom delam bud v garazi nebo venku a autak je pobliz tak si pustim radio a klice nevim proc vzdycky vytahuju pokad v nem nesedim.....

kazdy je zvykly na neco jineho .

Přesně, jediná možnost by byla si tam někde dát malej vypínač a tím na spínanej vstup rádia přivézt stálej, asi si to udělám a vypínač se už někam schová...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.