práža Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 prosím o radu mám prasklý plastový díl u stahování předního pravýho okna-ten co jezdí po kolejníčce. Da se dá sehnat nový ajak poř výměnit Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Typ na facelift 2001 a víš jde koupit cenovka 60 Kč. Ta stará nejde jen celek 1600. Výměna je lepší kouknout na druhou a pak víš jak na to. Dělá se to líp ve 2 musíš stlačit tu napínací pružinu a pak tam narveš to lanko přes to rohový kolečko. Jinak hledej už to tady bylo xxxxxxkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
práža Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 tak jsem byl dnes ve škodě koupit novej plastový díl a že prej jen nový stahování. je opravdu potřebat celá stahovačka když mám auto rok 2000 už z továrny po faceliftu? kde to sehnat? děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Pokud je facelift tak jde koupit jen ten plast. Jim se jenom nechce hledat. Když budeš taky hledat, tak si myslím, že tu někde je i číslo toho dílu. Pak jim to běž omlátit o hlavu. Tak se na ně musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Ale prd novou stahovačku.Tobje asi praskl ten blbej plastovej díl co drží okno a jezdí po stahovačce. Já sem se ho mnel nashánet.Všude my cpali dohlavy že se to samostatne nedá koupit jedine novou celou stahovačku.A nakonec sem si ho vyrobíl sám. Když sem to mnel hotový tak asi po měsíci se my podařilo sehnat číslo dílu 1U0837583-levé 1U0837584-pravé.Skus ješte www.skoda-dily.cz nebo www.autodilykrc.cz.Tam by to mohli mýt. --------------------Citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hele ten plast na novou stahovacku jsem sehnal - 38 Kč, ale nemuzu nikde sehnat ten plech co drzi okno.Jestli nekdo vite kde, tak dejte prosím vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) Hele ten plast na novou stahovacku jsem sehnal - 38 Kč, ale nemuzu nikde sehnat ten plech co drzi okno.Jestli nekdo vite kde, tak dejte prosím vedet. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=stahovačka - na predni udajne nesezenes, ale na elektriku ocividne muzes pouzit dily z mechanicke (tzn. urcite levnejsi na vrakaci) ;-( Nebo nove tady - http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sta...a3130de1255d53c - 1205Kc Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 potrebuji jen ten plech co drzi okno a jedna se o el. stahovacku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ale prd novou stahovačku.Tobje asi praskl ten blbej plastovej díl co drží okno a jezdí po stahovačce. Já sem se ho mnel nashánet.Všude my cpali dohlavy že se to samostatne nedá koupit jedine novou celou stahovačku.A nakonec sem si ho vyrobíl sám. Když sem to mnel hotový tak asi po měsíci se my podařilo sehnat číslo dílu 1U0837583-levé 1U0837584-pravé.Skus ješte www.skoda-dily.cz nebo www.autodilykrc.cz.Tam by to mohli mýt.--------------------Citace Citace??? no proto! to byl múj shot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.