Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosím o radu mám prasklý plastový díl u stahování předního pravýho okna-ten co jezdí po kolejníčce. Da se dá sehnat nový ajak poř výměnit Díky za rady :help:

Typ na facelift 2001 a víš jde koupit cenovka 60 Kč. Ta stará nejde jen celek 1600. Výměna je lepší kouknout na druhou a pak víš jak na to. Dělá se to líp ve 2 musíš stlačit tu napínací pružinu a pak tam narveš to lanko přes to rohový kolečko. Jinak hledej už to tady bylo xxxxxxkrát

• 3 týdny později...
  • Autor

tak jsem byl dnes ve škodě koupit novej plastový díl a že prej jen nový stahování. je opravdu potřebat celá stahovačka když mám auto rok 2000 už z továrny po faceliftu? kde to sehnat? děkuji za rady

Pokud je facelift tak jde koupit jen ten plast. Jim se jenom nechce hledat. Když budeš taky hledat, tak si myslím, že tu někde je i číslo toho dílu. Pak jim to běž omlátit o hlavu. Tak se na ně musí.

Ale prd novou stahovačku.Tobje asi praskl ten blbej plastovej díl co drží okno a jezdí po stahovačce. Já sem se ho mnel nashánet.Všude my cpali dohlavy že se to samostatne nedá koupit jedine novou celou stahovačku.A nakonec sem si ho vyrobíl sám. Když sem to mnel hotový tak asi po měsíci se my podařilo sehnat číslo dílu 1U0837583-levé 1U0837584-pravé.Skus ješte www.skoda-dily.cz nebo www.autodilykrc.cz.Tam by to mohli mýt.

--------------------Citace

Hele ten plast na novou stahovacku jsem sehnal - 38 Kč, ale nemuzu nikde sehnat ten plech co drzi okno.Jestli nekdo vite kde, tak dejte prosím vedet.

Hele ten plast na novou stahovacku jsem sehnal - 38 Kč, ale nemuzu nikde sehnat ten plech co drzi okno.Jestli nekdo vite kde, tak dejte prosím vedet.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=stahovačka - na predni udajne nesezenes, ale na elektriku ocividne muzes pouzit dily z mechanicke (tzn. urcite levnejsi na vrakaci) ;-( Nebo nove tady - http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/sta...a3130de1255d53c - 1205Kc

Upraveno od Shaarky

potrebuji jen ten plech co drzi okno a jedna se o el. stahovacku.

Ale prd novou stahovačku.Tobje asi praskl ten blbej plastovej díl co drží okno a jezdí po stahovačce. Já sem se ho mnel nashánet.Všude my cpali dohlavy že se to samostatne nedá koupit jedine novou celou stahovačku.A nakonec sem si ho vyrobíl sám. Když sem to mnel hotový tak asi po měsíci se my podařilo sehnat číslo dílu 1U0837583-levé 1U0837584-pravé.Skus ješte www.skoda-dily.cz nebo www.autodilykrc.cz.Tam by to mohli mýt.

--------------------Citace

Citace??? no proto! to byl múj shot

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.