RomanKo Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 No a myslis ze sa to dokaze jednotka naucit? Lebo fakt sa mi to stavalo prve dva dni a potom uz nie...a to je vyse dvoch tyzdov... Hmmm...inak zaujimava teoria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 24. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ptal jsem se na to cosbyho, odpoved znela ne ...vim ze kamososj prizpusoboval OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 No dnes som to zase pozeral 2x som zapinal auto a zakazdym nabehlo. Uz asi 2 tyzdne nabieha bez problemov. Na prvy raz. Tak neviem ci treba nieco prisposobovat. A ak hej, tak kde a co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Čo mám schémy Roomsteru, sú zhodné s FI a teda niejaká RJ nezapína svetlá, je to riešené spínačom svetiel a RomanKo-v výpadok bol zrejme len problém štartéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Bol a uz nie je. A verim ze to tak aj ostane... Editováno: 24. Říjen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 a UZ JE Dnes sa mi ase to lave nenahodilo...az na niekolky raz vypnutia a zapnutia svetiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Zdravím všechny,jsem tu teprve druhý den tak se rozkoukávám. NEMÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI SE SILNĚJŠÍMA ŽÁROVKAMA NEŽ 55W. JESTLI TO SVĚTLA NA ROOMSTRU ZVLÁDNOU. XENONY JSOU SUPER, VIDÍM HŮŘ, ALE NEUVAŽUJI O NICH. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 no ja bych si se silnejsima zarovkama dal pozor, aby se ti neroztekly lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 mel sem 80/100W ve formanu a bezproblemu, nicmene to bylo v dobe, kdy se nemuselo svitit celej rok a i prez to sem to nenechaval dlouho svitit, kdyz bylo vedro a nebylo to potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Hlavne svetla Favorita/Formana a jeste Felicie byly z trosku jinyho matrose. Zarovky s vetsim odberem zasadne nedoporucuju, nejde jen o paraboly nebo teleso svetlometu, ale treba i kabelovej svazek atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 no s tym nešpekuluj, tie paraboly by to mali vydržať len sa ti môže stať že sa ti ten naparený hliník začne proste odparovať ako sa to dialo u xenonov na FI a neuvidíš už zhola nič. 55W alebo xena. ešte si nenapisal či maš šošovkové svetlá alebo len parabolu... Zdravím všechny,jsem tu teprve druhý den tak se rozkoukávám. NEMÁ NĚKDO ZKUŠENOSTI SE SILNĚJŠÍMA ŽÁROVKAMA NEŽ 55W. JESTLI TO SVĚTLA NA ROOMSTRU ZVLÁDNOU. XENONY JSOU SUPER, VIDÍM HŮŘ, ALE NEUVAŽUJI O NICH. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Mám tam čočky ale spís si myslím že to nezvladne ten palstový kryt světla, kabeláž to vydrží. Asi zkusím nějaké lepší žarovky na těch 55watech. Našel jsem nějaké philipsy že prý mají lepší svítivost 0 20% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 ale pozor, ja tam mel takovy modrobily a nekolikrat me staveli prislusnici ze nesvitim, kdyz jedes a sviti trochu slunce, tak to uplne splyne, ta zluta je za tou cockou zretelnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 ale pozor, ja tam mel takovy modrobily a nekolikrat me staveli prislusnici ze nesvitim, kdyz jedes a sviti trochu slunce, tak to uplne splyne, ta zluta je za tou cockou zretelnejsi JO ale když svítíš tak ti můžou víš co. Ty Philipsy mohu doporučit. Jsou to přímo PHILIP BLUE VISION mají atest a jsou o mnoho lepší. Nemůžu si je vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Díky za tip mrknu se na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 tak jsem dneska asi 10 fotek se snazil vyfotit ty 6000K vybojky, ale mam spinavy svetla a fotak ten sajn proste nepobere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 foto hmhm heezke. jeste diodu do parkovaqcky., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jo blacky kdes je sehnal ty ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jo blacky kde jsi sehnal raminko? docela by se siklo ale zatrim jsem videl jen samy hnusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Jo blacky kdes je sehnal ty ledky http://www.autokap.cz/obchod/osvetleni/ind...kce=led_zarovky to jsou jednocockovy, nebo mam jeste 4x mala dioda ty maji v http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11308 ale kdyz budete patrat po netu, tak urcite najdete i dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 jo blacky kde jsi sehnal raminko? docela by se siklo ale zatrim jsem videl jen samy hnusy je to orig, skodovacky, v kazdym servise ti ho objednaj ale stoji 500Kč., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 jen tak z dlouhy chvile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na diody si napište na stránky www.xenony.cz. Xenony má drahé, ale ukazoval mi diody do parkovaček a jsou bomba. Svítí brutálněa a stojí jedna 180,-Kč. Koupím si hned čtyři. Na stánkách je ale vystavené nemá. Musíte mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Na diody si napište na stránky www.xenony.cz. Xenony má drahé, ale ukazoval mi diody do parkovaček a jsou bomba. Svítí brutálněa a stojí jedna 180,-Kč. Koupím si hned čtyři. Na stánkách je ale vystavené nemá. Musíte mu napsat. 180? masakr ja mam dve za 120 ( 4dioda) a ted 2 za 60 (monococka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.