Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja objednal Spy Live Real Time World Smallest GSM/GPRS/GPS Tracker...

Muzes prosim po nejake dobe provozu zhodnotit funkcnost tohoto trackeru ? Uvazuji o necem obdobnem, a zkusenosti jinych vitam.

Diky.

• o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím pánové,

chci si na svou OCTAVII II namontovat Jablotron CA-1803 BT WRC a mám v plánu to propojit s CAN-BUSem auta. Je to dobrý nápad z hlediska lehčí deaktivace společně s centrálem auta...

Nemáte někdo seznam přípojných míst?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj, byl by někdo ochoten v okolí Ostravy mi alarm 1803 předvést ? Jsem na 90% rozhodnutý, ale chtěl bych to vidět v akci. Najde se někdo ? + by mě zajímalo jaký GPS Chip má toto zařízeni. Uvítal bych SIRF3 mám s ním na navigaci dobré zkušenosti.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Nevite jak je to u tehle udelatek, ktery v sobe maji SIM kartu ??   jde mi hlavne o zivotnost te karty, kdyz tam dam predplacenou, tak ta pokud se pravidelne nedobiji, tak se deaktivuje.

Platit pausalni kartu taky asi neni to prave orechove.  Nabizi snad operatori nejakou specialni SIM urcenou pro GSM/GPS lokátory ?, kde by se nic neplatilo, jen za odeslane SMS ??

Vloženo

Zdravim mám v Athosu sim kartu od Vodafonu je to tarif bez paušálu nabízí ho jako Tarif na míru  jsou na něm drahé jak sms tak volání ale těch pár sms měsíčně co ti alarm pošle když potřebuješ zkontrolovat auto nestojí ranec.Já sem spokojen ale nejsem si jist jestli ho ještě Vodafone nabízí já už ho mám přes rok.Zajdi  k Vodafonu a zeptej se.

Vloženo (editace)

Ok zeptam se, Vodafone linka pro produkty nefunguje o vikendu. Ten by mel mit stale nulove Fer tarify. (sms 1.50,-)  dle jejich ceniku.

Jinak jsem zjistil ze t-mobile ma tarif M2M (machine to machine)  za 18,- mesicne a sms za 3,-  ( s DPH )

Ale vofdafone by mel byt tedy vyhodnejsi.

Editováno: , autor: bicista
Vloženo

to mas skoro zadarmo, jak pise mates, nemyslim si, ze zase tolik SMS by ti alarm poslal za mesic ... bych se spis dival na mesicni pausal ...

jinak Mathes: jak jsi spokojenej s alarmem ?

• o 5 let později...
Vloženo

Ahoj vím že je to starý téma, ale je zde někdo kdo umí k Jablotron u 1802 spárovat dálku od Octavie. Měnil jsem SIM a už to nemůžu spárovat.  Za každou radu budu rád. Manuály mám načteny a posun nikam )))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...