Přejít na obsah

Montáž zadních plast. podběhů

paulmack

Doporučené příspěvky

Nedávali ste někdo dodatečně plastoví zadní poběhy? Mám r.v.97.Co to všechno obnáší a hlavně jestli je nutny vrtat do plechové části blatníku.Dík.

Davali :) Obnasi to jen podbehy a par sroubu, celkove myslim 9, ja to dal na 6 nebo 7, jeste jsou tam dve mista, kde jsou nejak pri kratsim zkoumani neprisel na to, jak to pridelat bez vrtani. Vrtani sem zavrhnul rovnou, takze to nema vsechny srouby a drzi to jak pribity.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V plechu podběhu jsou skrytý díry, zakrytý spešl nálepkou (zastříkané lakem),

po sundání lze namontovat i tam, ale drží dobře i bez.

No vidim, ze sem si mel precist DP nebo aspon Jak na to? :) Tohle me teda nenapadlo, je to schovany dokonale, mista jsou jasny, ale neni tam absolutne nic poznat. Pravda ale je, ze drzi dobre i bez.

Odkaz ke komentáři

Takže to máš chycený jen v té plastové části?

Mam to nasroubovany v tech pripravenejch uchytech (takovy hvezdicky) za kolem a vzadu, jak je zasterka, jinde mam pocit, ze ne. Ale ted si to presne nevybavuju, abych nekecal :(

Krysar má pravdu :palec2:

Sám jsu PVC podběhy na všech 4 místech auta před 2 lety instaloval a na to, že jsu začátečník,

to bylo na pohodu lol V plastu podběhu jsou dirky, stačí si přikoupit spešl vruty (torxy)

a asi na 5 místech ten podběh ke karoserii přimontovat.

Tam, kde jsou dirky v PVC podběhu, najdeš již z přípravy připravené takové

plastové PVC konické kolíčky přímo v karoserii. Právě uprostřed kolíčku je malá dirka

pro ten vrut. Jsou tam určitě, jen jsou třeba schované pod nánosem barvy.

Že se musí před tím sundat kolo, aby se to tam řádně namontovalo, to je snad jasné, ne?! lol

Tak pak napiš, jak to dopadlo :palec2:

Odkaz ke komentáři

Takže to máš chycený jen v té plastové části?

Mam to nasroubovany v tech pripravenejch uchytech (takovy hvezdicky) za kolem a vzadu, jak je zasterka, jinde mam pocit, ze ne. Ale ted si to presne nevybavuju, abych nekecal :(

Krysar má pravdu :palec2:

Sám jsu PVC podběhy na všech 4 místech auta před 2 lety instaloval a na to, že jsu začátečník,

to bylo na pohodu lol V plastu podběhu jsou dirky, stačí si přikoupit spešl vruty (torxy)

a asi na 5 místech ten podběh ke karoserii přimontovat.

Tam, kde jsou dirky v PVC podběhu, najdeš již z přípravy připravené takové

plastové PVC konické kolíčky přímo v karoserii. Právě uprostřed kolíčku je malá dirka

pro ten vrut. Jsou tam určitě, jen jsou třeba schované pod nánosem barvy.

Že se musí před tím sundat kolo, aby se to tam řádně namontovalo, to je snad jasné, ne?! lol

Tak pak napiš, jak to dopadlo :palec2:

Jste si jisti, ze tam ty diry opravdu jsou ? Ja kdyz jsem si je montoval na sve auto, ty podbehy maji jeste takove plosky s dirkami, na kterych to ma sedet (viz. obr).Jelikoz jsem tam zadne proti-plosky nenasel, nechal jsem to tak, drzi to dobre i bez toho... tak se ptam, opravdu tam jsou na to otvory ??? ;-)

post-2707-1186925180_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty mista, co si oznacil, jsem taky nenasrouboval, ty otvory jsem nenasel (jen ty plosky) a jestli tam opravdu jsou, jako ze asi pod tou barvou byt muzou, tak to se podivam az se budu nekdy nudit :)

Tak to je doopravdy záludnost ;) Myslím, že tam není kam to přišroubovat,

mám je ASI též v těchto místech jen tzv. "opřené".

Když se podběhy přidělají na těch 5-6 místech (otvory v podběhu)

sám o sobě drží dobře :palec2:

p.s. budu dělat komplet brzdy, takže až budu mít sundané kolo,

juknu na to a dám na 100% vědět lol

Odkaz ke komentáři

Ty mista, co si oznacil, jsem taky nenasrouboval, ty otvory jsem nenasel (jen ty plosky) a jestli tam opravdu jsou, jako ze asi pod tou barvou byt muzou, tak to se podivam az se budu nekdy nudit :)

Tak to je doopravdy záludnost ;) Myslím, že tam není kam to přišroubovat,

mám je ASI též v těchto místech jen tzv. "opřené".

Když se podběhy přidělají na těch 5-6 místech (otvory v podběhu)

sám o sobě drží dobře :palec2:

p.s. budu dělat komplet brzdy, takže až budu mít sundané kolo,

juknu na to a dám na 100% vědět lol

Mne to prave taky prislo, ze proste neni kam, taxem to nasrouboval kde to slo a drzi to jako pribity, ono to tam totiz drzelo dobre i s jednim sroubem a na zasterce :) Ale drzi to na tech 5-6 fakt velmi dobre.

Jukni, ale nevrtej! :);)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...