Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím pánové.Mám problém, při jízdě po nerovnostech a nebo když dám víc nahlas hudbu tak mi drnčí okno u řidiče, když je stahnute třeba do pulky okna a když ho chytnu tak to přestane.Může být nějak povolené a da se dotahnout nebo nevíte co by to mohlo být? Dík za každou radu.

Upraveno od Sarstedt

Celkom by ma zaujimalo riesenie zacalo mi drncat okno na spolujazdcovej strane ak bude cez vikend pekne pojde doel tapacir a hadam pridem na to vcom je problem.

• Autor

No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... :help:

No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... :help:

Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! :palec2:

• Autor

Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! :palec2:

Ok zkusim to, dik za radu....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.