Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já byl před 3 týdny v Egyptu a auto jsem nechal u GOPARKING.CZ

Osobně je můžu doporučit. Mají kamery i fyzické hlídání. Auto v pořádku a s cenou jsem spokojen. Za 8 dní 1300,-.

Vloženo (editace)

Kdyby měl někdo zájem, můžu nabídnou za 1000Kč týden.

Parkování u mě na dvorku :). V domě je někdo furt.

Bydlím na Suchdole, na letiště to mám kousek cca 10km?

Odvezu vás na letiště a, až přiletíte ta pro Vás přijedu. :)

Jako bonus vám z venku umeju auto. :palec2:

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo
Tak ten Air Parking se mě zamlouvá možná nakonec víc a to z důvodu pojištění proti živelným pohromám, vandalismu, krádeži

a poškození vozidla na parkovišti v ceně parkovného :palec2: To, že je o cca 7 km blíž a 250 Kč levnější nehraje takovou roli jako to pojištění, i když bůh ví jak by vypadalo případné vymáhání škody, zkusim tam zítra zavolat, zajímala by mě smlouva, protože ta co poslal pán z Přileť a leť je jako od děcka ze základní školy, co si hraje s wordem a navíc i skladba vět mu je trochu cizí ...

Díky za zaslání smlouvy,

ale trochu tomu nerozumím. V diskuzi píšete o Přijeď a leť a Air Parkingu, ale smlouva cos poslal není z Přijeď a leť, ale z Vita tour, což je pan Richter z Knovíze a je vzdálen od letiště 21km . Air Parking je ze Stehelčevse a je vzdálen 11km od letiště. Přijeď a leť je z Přední Kopaniny a je vzdálen od letiště 4km. Jinak co pán Richter zaslal za smlouvu mi přijde příliš přehnané a tahat ještě na dovolenou popsanou A4?

Budu ještě přemýšlet

Petr

Vloženo
Tak to je nabídka ... :palec2: Už vidim, jak mě ve čtvrtek ve tři ráno vezeš na letiště ... :smich: Ale umytí auta, to je seriózní nabídka ... :palec2:

Není problém. lol V úterý mám poslední zkoušku a pak mám prázdniny :p:)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dneska jsem se vrátil z dovolené, po odbavení jsem zavolal do Přijeď a leť a během 4 minut pro nás přijeli na letiště. Autí bylo v pořádku, zaplatili jsme 1200 Kč za 15 dní parkování a celkově jsme byli spokojeni, takže tuto službu můžu jen doporučit. Příští sobotu jedeme ještě na jednu kratší dovču (1 týden), tak tam nechávám autí znovu.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Tak dneska jsem se vrátil z dovolené, po odbavení jsem zavolal do Přijeď a leť a během 4 minut pro nás přijeli na letiště. Autí bylo v pořádku, zaplatili jsme 1200 Kč za 15 dní parkování a celkově jsme byli spokojeni, takže tuto službu můžu jen doporučit. Příští sobotu jedeme ještě na jednu kratší dovču (1 týden), tak tam nechávám autí znovu.

tak tak .. prijed a let pouzivam pri kazde ceste - vetsinou brzy rano odletam a ten samy vecer, nebo druhy den se vracim. jednani v pohode, jen nechapu jak to dela. at prijedu ve ctyri rano, nebo pri navratu o pulnoci, vzdycky pro me jede ten jeden ten samej clovek. nechapu, kdy spi .) vetsinou letam bez bagaze (jen s prirucni), takze mu volam jakmile vypadnu z gejtu. nez clovek proleze letistem, tak je na miste. snad jen jedcnou jsem cekal - asi dve minuty - nez dojel.

Vloženo

Tak nakonec jsem se rozumně domluvil s Air parking, dělají pro Exim Tours a pro Exim mají zákazníci slevy asi nejen na netu, nicméně pro nás za 900 na týden (nebyli jsme e Eximem), odvoz bez problému hned po zavolání, mají parkoviště hned u exitu 9 z dálnice na Slaný, je to oplocená zpevněná plocha osvětlená a "hlídaná" neustálým pohybem zákazníků a vlastní fyzickou přítomností borce co na deset minut odjede kvůli odvozu a jinak je na místě, střídají se prý po 24 hodinách ... spokojenost, jen autí bylo kapku zaprášené za ten týden stání ...

• o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

Zkoušel jsem už několik "přijeď a leť" parkovišť okolo Ruzyně ale asi podobně jako některým z Vás se mi osvědčil Goparking.cz.

Pojištěné auto, bez čekání, platba online, není to žádné parkování na trávě a nemusím čekat na odvoz ani nikam volat.Když přiletím tak mají v areálu bankomat, kde si můžu vybrat Kč a když jsem požádal, tak mi zdarma dohustili pneumatiky:)

Čas dojezdu na terminál cca 2-3min.

Jak jste psali o těch slevách, tak nabízí slevu i mimo cestovky, np. já teď použil promo kód LET601

Editováno: , autor: drelin
  • o 5 měsíců později...
  • o 5 let později...
Vloženo
V 22. 8. 2007 at 16:56, pulux napsal:

Z stranek prijed-a-let:

Za škody na majetku zákazníka, případně odcizení věcí ponechaných ve vozidle nenese provozovatel služeb žádnou zodpovědnost.

Letos pri ceste do Recka jsme nechavali auto tady - http://www.goparking.cz/ je tam i pojisteni(tvrdili to, na veci v aute neni.) a u auta za 1,5M se to vyplati. :palec2:

Nevím zda se již víc nevyplatí http://www.zaparkujteuletiste.cz/ . Taky nabízej pojištění a je to levnější. Ja jsem u nich parkoval a všechno v pohodě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...