holy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) 2.0 - 16V/103kW = BKD 1.9 - 77kW - BJB 1.6 - 85kW - BLF 1.6 - 75kW - BGU 1.4 - 55kW - BCA Editováno: 14. leden 2009, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrose Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 ja koupil pred dvouma rokama 2.0TDI rv.05 najeto 112tis km...po ujeti 6tis km zacalo peklo,za rok ujeto30tis km a vymeneno snad vsechno,auto me nechalo 2x v rakousku pri ceste na dovolenou... Mam s tim tu nejhorsi zkusenost,rok jsem nosil vyplatu primo do servisu a tak sla pred par mesicema do sveta.A spatne starty,ty nevyresil ani sam vyrobce tohoto zrouta soucastek.Ted mam benzina a jen si uzivam zaslouzeneho klidu.....jinak si myslim,ze jsem mel smulu,znam jiny 2.0tdi a tem vse slape a maji najeto ke 300tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 To se muže stát každému.Tomu řikám prostě nepovedený kus.Taky znám jednoho obchodního zástupce který je se svou OII vic v servisu než na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 to si nedovedu představit... v dnešní době, za ty peníze... že je to až takový "sráč"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Holy,zapoměl jsi na BKC,BMM Editováno: 14. leden 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 v DP jsem je nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak mi včera říkal kamos mechanik ze škodovky, že jsou OII 2,0TDI 8V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) dávali/jí se: BKD, AZV - DOHC BMM - OHC Editováno: 15. leden 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 ja koupil pred dvouma rokama 2.0TDI rv.05 najeto 112tis km...po ujeti 6tis km zacalo peklo,za rok ujeto30tis km a vymeneno snad vsechno,auto me nechalo 2x v rakousku pri ceste na dovolenou... Mam s tim tu nejhorsi zkusenost,rok jsem nosil vyplatu primo do servisu a tak sla pred par mesicema do sveta.A spatne starty,ty nevyresil ani sam vyrobce tohoto zrouta soucastek.Ted mam benzina a jen si uzivam zaslouzeneho klidu.....jinak si myslim,ze jsem mel smulu,znam jiny 2.0tdi a tem vse slape a maji najeto ke 300tis.km moh bys to nějak rozvést, co všechno ti odešlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrose Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 moh bys to nějak rozvést, co všechno ti odešlo ? odeslo turbo,uplne se rozletelo-praskla hridelka-musel jsem menit turbo,chladic turba a potrubi co vede dal k motoru..vyfuk plny oleje atd...dal po 3tis km se zacala ztracet voda-prasknuta hlava,spatne teple starty-vymeneny vstrikovace a cca po ujeti 300km byl problem zpet,pak do toho spatne studene starty,ale jen nekdy cca jednou za 3dny,jsem to tocil jak nejakou starou plecku...taky nevyreseno..dal prasknute gumove kolinko u turba,motor sel do nouzoveho rezimu a ja jel 300km max 60km.h...oprava 3tis a byl klid 10tis km..potom dalsi a posledni bombonek,rozleteny setrvacnik..na aute jsem najel 30tis km a kdyz to pocitam,tak jsem mohl jezdit taxikem-)) Jinak me jeste prekvapilo,ze vymena spojky u octavie je drazsi nez u predchoziho bmw E46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Je to vůbec možný, co je to za horor ? By mě zajímalo co ten servis dohromady cca stál..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Matros:Tak toto znám taky.....a to si vem že já měl takové 2.0TDI 3ks.....U mě bylo jediné plus že mi auta jezděj +- 100.000km ročně,takže u mě se až na pár věcí odehrálo v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Len tak informačne, kolko vám to asi zozere oleja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Len tak informačne, kolko vám to asi zozere oleja? Ja jsem doleval 0,5L po 15tis km. Ale az po hlášení maxidotu o snížené hladině oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) mam 22tis. a olej ma pytala 2x....dolial som cca 1l dohromady Editováno: 26. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 do prvni garančky (na 27000km) 1L oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolus Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Já mám 3 000 a ještě jsem nic nedoléval, jen do ostřikovačů :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 kolus a naftu už jsi dolejval??? ... jinak já u FSI dolejval po 22 tis. km cca 0,7 litru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 on jazdi na kvapalinu do ostrekovacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 kolus a naftu už jsi dolejval??? ... jinak já u FSI dolejval po 22 tis. km cca 0,7 litru... To to but rad ze tam mas 2,0FSI a ne 2,0MPi Ty zraly olej jak prutokac :-) Nebyl problem aby vzaly 1L/1.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jj... já si myslím, že i ta spotřeba oleje je dobrá... do MPIčka 1.6 jsem taky dolejval častěji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Mne to vychadza na 1L / 10tis.km (vcera, 35.000km, cca 5tis. od vymeny zahlasil zas maxidot hladinu oleja). 2.0TDI bez DPF, manual. Aspon ze si ten olej domiesava sam, oproti wartburgu znacny pokrok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zravím pánové taky dolejvám olej do motoru ale z jiného důvodu. mam 2.0tdi pd MR05 jenže mě teče někde mezi olejovým fitrem chladičem oleje nebo blokem motoru. Dál jsem měnil skrtící klapku (starší za 3500 kč) což je jedna z bolestí této motorizace. OII jsem kupoval starší měla najeto 45 tis. klapka a únik oleje nastaly na 72 tis ,setkal se někdo s podobným únikem oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Heh, tak to som s 0,5 litrom na 10tkm dost v norme. Len ma to trocha prekvalpilo, pretoze 81kW 1,9 co som mal nevedela co je to dolievanie oleja. Ale vsak ono je skor anomalia ked si motor trocha oleja nezozerie ako naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaC Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 zdravim kolegove, kdyz je rec o tom oleji, mam najeto neco pres 5000km a zacala mi svitit kontrolka oleje, v manualu pisou, ze se pri prvnich 5000km spotrebovava vice, dobra tedy, v manualu pisou, ze je to olej s oznacenim 507 00, to je od shellu long life za skoro 1000kc za litr, to me dostalo trochu, co tam davate vy za olej???? abych tam doleval olej, ktery ma byt longlife za tuhle cenu a takhle ubyval to se mi moc nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.