P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 vorlajz, bburago a komárek - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 vorlajz, bburago a komárek - radši jsem to změnil, nechci vyvolávat hádky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 vorlajz, bburago a komárek - radši jsem to změnil, nechci vyvolávat hádky.. tos nemusel, jen jste fakt dost daleko od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 sme no, právě proto radši nebudu rozpoutávat rozpoutané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 K tématu: myslím, že to bude ten zmiňovaný turbo efekt.. nebo je možné že máš povytaženou hadici od turba k chladiči. Měl jsem to na 1,9 66kW..? Nejezdil jsi někde mimo silnice? Že by se ti ta hadice mohla povytáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 netěsná hadice turba vypadá úplně jinak, navíc dělá kravál, kterej si s ničím nespleteš. Přestaňte to zkoumat, je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Od napsání tohodle příspěvku to neudělalo ani jednou takže to bylo asi jenom něco vyjímečnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 To je dobře! Hlavně ať auto slouží, šéfe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Teda aj mna by zaujimalo cim to moze byt, lebo sice mam iny TDI, stava sa mi to tiez. Mierne zrychlujem a auto na zlomok sekundy cukne akoby na zlomok casu vypadlo davkovanie zmesi a ci je to palivo alebo vzduch to netusim, ale stava sa to v priemere snad kazdych 100km a ja sa len modlim aby sa to nestalo raz pri predbiehani a na dlhsie. Inak stavalo sa mi to aj na HTP tak neviem, asi je to moda novych koncrnovych aut. Tiez ma potesi zmysluplne vysvetlenie, ak ho tu niekto bude mat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 (editace) Není možné, že to je nahromaděný olej z odvětrání klikovky, který jednou za čas prostě vklouzne do sání a v motoru prostě vzplane? Někde tady na fóru jsem o tom četl, ale už nevím kde to bylo Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 no to by asi cuklo dopredu nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Muze to byt reakce egr kdy se vypina.U 77kw okty se musel dokonce doupravit softwer aby ten prechod byl plynulejsi a ne takovy skub.Ja jsme egr vyradil uplne z cinnosti na sve O1 1.9TDI.Muze ty byt taky tim ze si proste vse seda, mas precejen 1800km coz je uplne novy nezajety motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) Mám 2.0TDi a tohle se mi stalo během dvou dní asi 4x, předtím nic a potom už taky nic, už je to 2 týdny a nic. Pokaždé, když to cuklo jsem jel po dálnici, se zařazenou šestkou, zrychloval jsem, ale zvolna a cuklo to. Připadlo mě to, jako kdyby vypadl na jeden cyklus válec. Jinak stejně tak mě cukala fabie, když se přepínala z benzínu na LPG Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: Seiger86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Mám 2.0TDi a tohle se mi stalo během dvou dní asi 4x, předtím nic a potom už taky nic, už je to 2 týdny a nic. Pokaždé, když to cuklo jsem jel po dálnici, se zařazenou šestkou, zrychloval jsem, ale zvolna a cuklo to. Připadlo mě to, jako kdyby vypadl na jeden cyklus válec. Jinak stejně tak mě cukala fabie, když se přepínala z benzínu na LPG Ted si vybavuji ze kolega mel a dokonce snad porad i ma stejny problem.Prehravali mu 2X soft a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RGB Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Pánové mám stejný problém se startem teplého motoru /start za studena perfektní/. Dám k dobru svůj postřeh, abychom mohli debatovat. Pokud nabiji baterku,auto startuje tak týden až dva perfektně,pak klesne napětí na 12.3V a zase to začne zlobit.Brácha má ten problém taky, pokud nabije tak OK. Někdo tady mluvil o startéru, jestli tady není problém? Nabijejte a můžeme debatovat.Díky RGB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tak mám doma sadu funglovek vstřikovačů v zalepených krabičkách. Kdyby měl někdo zájem, za mrzkej peníz jsou k dispozici. Kolik stojí takové vstřikovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Dneska znova cuk, už mě to s**e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Dneska znova cuk, už mě to s**e nemůže mít na toto cukání vliv třeba nafta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Dneska znova cuk, už mě to s**e Jednoduchý , dej to do servisu a ať se starají . Já bych tam byl pořád mít takový problém. Kliděně bych jim to auto tam nechal ať sním celý týden jezdí a musí potom poznat kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jednoduchý , dej to do servisu a ať se starají . Já bych tam byl pořád mít takový problém. Kliděně bych jim to auto tam nechal ať sním celý týden jezdí a musí potom poznat kde je problém. Správně! Za své peníze si zasloužíme více než jen nevěřícné kroucení hlavou a slova typu: to je v pohodě..od techniků ze Škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro-01 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 mal som rovnaky problem (2.0 Tdi), dal som to v servise pri prehliadke ako zavadu a prepalili software riadiacej jednotky na novsiu verziu a uz som to odvtedy necitil, je to vada o ktorej v servisoch vedia. bola to riadna haluz lebo to kolidovalo s funkciou DSG preovodovky pac prevodovka asi pochopila ako by som uvolnil plyn a hodila o 1 rychlost hore, nasledne sa dostal motor do zaberu, prevodovka zistila ze ma vyssi prevod na dane otacky a zas preradila naspet takze okrem pauzy motora este faux-pas prevodovky a tu uz vazne zakyvalo s autom. a tendencia vyskytu sa cim dalej zvysovala az kym som to dal odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 nemůže mít na toto cukání vliv třeba nafta??? Neberu žádný šmejdy, normálně jezdí OMW, nebo Globus(na to jezdí i otec s MB E320 CDI) a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 tohle nemá s kvalitou paliva nic společnýho. To by vypadalo úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 Neberu žádný šmejdy, normálně jezdí OMW, nebo Globus(na to jezdí i otec s MB E320 CDI) a bez problémů Na ten Globus bych moc nevsázel. Můj známí tam dělal a nikdy by jsi tam benzín nebo naftu nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) tohle nemá s kvalitou paliva nic společnýho. To by vypadalo úplně jinak. áá, pán vševědoucí promluvil. Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.