KaJe Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Dnes jsem tu origo reletku vyfotil. Sice jen mobilel, ale pro představu to snad bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ja ten vrch nemam uchyteny za plast ale za vrch okna - nemalo by to byt uchytene tam? Mam Octavia tour - zahyby plata sa mi zdaju vacsie - jednu stranu mam uchytenu v poriadku za hak, druhu stranu mam len tak dopoly - bojim sa, ze urvem ten plast, ktory drzi ten hak, keby som to tam rval. Ako ste to nasadzovali na to plato, aby ste to neurvali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Mě to na plato šlo dát lehce, nebo spíše jde sundat a dát lehce, už jsem auto s roletkou koupil. Nedokážu si ale představit, kde máš uchycenou tu roletku nahoře u toho okna, hoď jsem prosím foto. Já se domnívám, že to má být za ten plast jak to mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Zajtra to nafotim - je to uchytene o kovovy profil zadnych dveri hore tesne vedla skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Premyslam nad tym, ze tym sposobom ako to mam uchytene ja, viem zrolovanie roletky, ako aj jej opatovne uchytenie ovladat pri stati zo zadu od kufra. Tym sposobom, ako to mas uchytene Ty na tu istu operaciu musis zajst do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Roletku sundám od kufru. Nandám jí jen z auta, ale to je normální, většina aut má připevnění roletky na stropě v interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) Zeditoval som Tvoju prvu fotku, zajtra to mozem este nafotit Editováno: 1. Únor 2008, autor: dmvnitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No nevím. Zatím co jsem vždy viděl, tak to měli všíchni jako já a když otevíráš dveře, tak se myslím nemá roletka vyklápět s oknem. myslím, že na dveřích nemá co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No prave ja som to nikde nevidel, tieto prispevky sledujem uz dlhsie a velmi pekne dakujem za Tvoje foto - to mi doteraz chybalo. Casto vsak robim operacie v kufri a moje riesenie sa mi zda prakticke. Zostava otazka ako to myslel vyrobca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetro Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No chlapi já koupil roletku před týdnem a součásti krabice s roletkou je i návod a naněm se uchcuje za PLAST a na krabici je fotka na které je taky za plast tak je to jasné ne. Přesně jak má kolega KaJe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 OK vdaka, skusim to premontovat a posudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak jsem si dnes taky dovezl roletku a namontoval - spíš teda nasadil (na montáž tam nic není) tak jako každý kdo se mrkne na návod. Foto nic moc. Odporoučel se mi na digitálu blesk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No, nechci vam kazit radost, ale vam se to vazne libi? Me to prijde docela hnusny... Navic vsichni, co to tady fotite tak vidim, ze se vam nezveda ta zadni "plosina" (nevim, jak to nazvat) spolecne se dverma, to je docela divny, ne? No, ja mam vzadu cerny okna a je to naprosto suprovy - do auta neni vubec videt a zevnitr naprosta pohoda. Kdyz jsem to kupoval, tak jsem byl rozhodnutej, ze to pujde hned dolu, ale fakt jsem si na to zvyknul a vsem doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 No, nechci vam kazit radost, ale vam se to vazne libi? Me to prijde docela hnusny... Navic vsichni, co to tady fotite tak vidim, ze se vam nezveda ta zadni "plosina" (nevim, jak to nazvat) spolecne se dverma, to je docela divny, ne? No, ja mam vzadu cerny okna a je to naprosto suprovy - do auta neni vubec videt a zevnitr naprosta pohoda. Kdyz jsem to kupoval, tak jsem byl rozhodnutej, ze to pujde hned dolu, ale fakt jsem si na to zvyknul a vsem doporucuju No ta plošina se nezvedá. Kde se stala chyba? Kua já tam nedal zpět ty šňurky. Příště foto se šňurama. Nebo raděli žádný když je to tak hnusný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) OK. Sorry, ja to tak nemyslel. Fotky jsou rozhodne vitany a hnusny to neni, jen mam proste trochu jinej vkus Mimochodem, je skrz to zadni okno videt (z pohledu ridice), kdyz tam je ta roletka? Editováno: 1. Únor 2008, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 OK. Sorry, ja to tak nemyslel. Fotky jsou rozhodne vitany a hnusny to neni, jen mam proste trochu jinej vkus Mimochodem, je skrz to zadni okno videt (z pohledu ridice), kdyz tam je ta roletka? OK Tak to by mě taky zajímalo. Já ji v garáži nasadil, vyfotil, sundal a uložil do krabice. V zimě by se jen vozila v autě. Do auta jsem nesedal abych na to koukl přes zrcátko. Kua sem si to nějak neuvědomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Pro mmerlina: Plato se zvedá, jen při tom focení sem to plato odhákl od šňůrek, aby to bylo vidět, ale když se podíváš na mé další fotky, tak je to vyfocené i když je to zvednuté, jen se na fotky musíš podívat. Já ti roletku mám pořád natáhlou, a to i v zimě. Vidět je z okna trochu hůř, ve dne to jde, ale v noci je to horší, ale to samé jsem měl i s féliema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Foto mojho uchytenia umiestnaim zajtra, vcera som nabijal baterie, dnes sme s rodinou lyzovali - krasny den, skvely sneh - tak som to nestihol v slubenom termine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jde jen o zvyk co se týká toho výhledu rozhodně je to lepší než když tam ta roletka není auto je víc útulnější není tam tolik vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jde jen o zvyk co se týká toho výhledu rozhodně je to lepší než když tam ta roletka není auto je víc útulnější není tam tolik vidět Tak to ji asi vytáhnu z krabice a za ty prachy ať už slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak to ji asi vytáhnu z krabice a za ty prachy ať už slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak to ji asi vytáhnu z krabice a za ty prachy ať už slouží. To určitě. Stáhnout se dá vždycky a je fakt, že ti nikdo tak moc nečumí do auta, hlavně když třeba stojíš na semaforu. A s tím výhledem to není tak špatné, stejně je z okty vidět i tak špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Pripajam slubene foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 A nedělá to neplechu když zavřeš kufr. Přeci jenom je tam to brzdový světlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Mam to namontovane takto uz vyse polroka, absolutne ziadne problemy, neozyvaju sa ani pazvuky. Jediny problem mam pri zatvarani, ale ten myslim nesuvisi s namontovanim na aute: pri zatvarani musim pouzit dve ruky - pravu mam na kufri, lavou potlacim mierne plato smerom dolu. Je to vsak zrejme dan za to, ze v Jubeka Valaskych Klobukoch mi tu roletku predali rozbitu. Urobili to tak sikovne, ze som si to vsimol az ked som dosiel domov. Nemal som naplanovanu ziadnu dalsiu cestu na Moravu kvoli reklamacii, bolo leto a teplo, tak som si to obzrel, premeral a otestoval typ lepidla. Natocil som pruzinu roletky a zalepil. Pruzina teda nie je nastavena na optimalnu uroven. Ako funguje Tvoje zatvaranie? Je potrebne trosku pritlacit plato? Inak uz som si na to tak zvykol, ze v mojej mysli to zatvaranie nie je problem, roletka je skvela vec, v aute je ovela menej teplo, nocne oslnovanie neexistuje aj ked niekto za mnou sa zabudne s dialkovymi svetlami. Pri cuvani vecer si vsak vzdy radsej zrekognoskujem teren, daju sa pouzit len vonkajsie zrkadla, cez roletku nie je vela vidiet. Roletka, loketka, tempomat, denne svetla su veci (neboli vo vybave auta), ktore si uzivam a nezabudnem na pocity prvych minut pri testovacich jazdach po ich postupnom namontovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.