ribac Vloženo 11. Srpen 2007 Vloženo 11. Srpen 2007 Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceru odmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx. Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je? Citovat
stihacka Vloženo 11. Srpen 2007 Vloženo 11. Srpen 2007 Tak jsem si koupil od Seba disky od Zimmermanna a destičky Ferodo.Dnes jsem brzo ráno na to naběh abych nevzbudil dceruodmontoval kolo a s jistotou že tam je 7 imbus začal montovat,bohužel nasraně jsem zjistil že tam mám pravděpodobně torx. Je tam špatně vidět,ale imbus tam nešel.Nevíte někdo na 100% co tam je? Co vím tak jsou tam jen 7imbusy, není jen zacpanej bordelem? Citovat
1.8T Vloženo 12. Srpen 2007 Vloženo 12. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce Citovat
Bazz Vloženo 13. Srpen 2007 Vloženo 13. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw Citovat
maros Vloženo 13. Srpen 2007 Vloženo 13. Srpen 2007 Co tam kdo má se tady probírá i v jiný diskuzi o brzdách, někdo tam tvrdí že do faceliftu tam byl imbus 7 a po faceliftu torx, ale já mám 2003 takže po faceliftu a určitě to je je origoš - jsem první majitel a brzdy určitě nebyly dole a mám tam imbus - ted jsem se díval, páč mne čekaj destičky... Neliší se to taky podle brzd? 1,8T a RS mají jiné brzdiče než zbytek produkce No nazdárek já je měnil před týdnem a mám tam TORX destičky ATE rok výroby 2002 1.9 TDI 66Kw A jaky torx tam je ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.