Igor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Po pár mesiacoch kľudného nažívania s Fabiou tu mám ďaľšiu lahôdkovú "simply clever" závadu - symptómy: - páčka smeroviek v polohe hore, na prístrojovke bliká šípka vpravo, blikajú aj všetky pravé smerovky na aute - páčka smeroviek v polohe dole, na prístrojovke bliká šípka vľavo, ale nebliká ani jedna ľavá smerovka na aute - pri zapnutí výstražných blikačov blikajú obe šípky na prístrojovke, zvonka na aute bliká len pravá strana - pri zatváraní auta originálnym diaľkovým blikajú smerovky len na pravej strana auta - pri zatváraní auta diaľkovým od alarmu blikajú smerovky aj na pravej, aj na ľavej strane auta - poistka smeroviek je ok, skontrolovaná - žiarovky v smerovkách su ok, skontrolované A včul skúste poradiť, kde je pes zakopaný! Obávam sa ale, že sa nevyhnem návšteve servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Igor, alarm máš zapojený až za BSG preto blikne tá strana... Viem asi čo to je, príď ku mne zajtra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta... Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli. Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Pamätáš, dávali sme to oz obrysoviek na smerovky a bude to niečo s tými diodami... kludne, som doma Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli. Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 také jsem měl kdysi problémy s blikáním a byl to klasicky vyhnilej hlavní kabelovej svazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Hurá opravené, vďaka Proforovi Bol to ulomený káblik smeroviek, vchádzajúci do BSG... Wittman: Káblový zväzok je a musí byť OK, je to faceliftový model starý len 1,5 roka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Racek5 Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Pčestaly fungovat směrovky,zato stěrače se nedají zastavit- běží stále a naplno. Je to fabia 1,2 40kw clasik 2004 a má dodělaný centrál a DO.To už taky nejde. Nevíte někdo co s tím? Asi budu muset na diagnostiku jenže to auto nutně potřebuji.Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 hnily kablovy zvazok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3s Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Zdravím. Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 rok .Na prístrojovej doske mi nesvieti pravá smerovka ale žiarovka bliká.Čo to môže byť? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 před 26 minutami, V3s napsal: Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 Proč se ptáš na OII u fabií? Projeď příslušnou sekci a ptej se tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.