Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po pár mesiacoch kľudného nažívania s Fabiou tu mám ďaľšiu lahôdkovú "simply clever" závadu - symptómy:

- páčka smeroviek v polohe hore, na prístrojovke bliká šípka vpravo, blikajú aj všetky pravé smerovky na aute

- páčka smeroviek v polohe dole, na prístrojovke bliká šípka vľavo, ale nebliká ani jedna ľavá smerovka na aute

- pri zapnutí výstražných blikačov blikajú obe šípky na prístrojovke, zvonka na aute bliká len pravá strana

- pri zatváraní auta originálnym diaľkovým blikajú smerovky len na pravej strana auta

- pri zatváraní auta diaľkovým od alarmu blikajú smerovky aj na pravej, aj na ľavej strane auta

- poistka smeroviek je ok, skontrolovaná

- žiarovky v smerovkách su ok, skontrolované

A včul skúste poradiť, kde je pes zakopaný! Obávam sa ale, že sa nevyhnem návšteve servisu :help:

Igor, alarm máš zapojený až za BSG preto blikne tá strana...

Viem asi čo to je, príď ku mne zajtra.....

• Autor

Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...

Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo :( A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli.

Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!

Pamätáš, dávali sme to oz obrysoviek na smerovky a bude to niečo s tými diodami...

kludne, som doma

Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...

Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo :( A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli.

Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!

také jsem měl kdysi problémy s blikáním a byl to klasicky vyhnilej hlavní kabelovej svazek

• Autor

Hurá opravené, vďaka Proforovi :skoda: Bol to ulomený káblik smeroviek, vchádzajúci do BSG...

Wittman: Káblový zväzok je a musí byť OK, je to faceliftový model starý len 1,5 roka...

• 3 roky později...

Pčestaly fungovat směrovky,zato stěrače se nedají zastavit- běží stále a naplno.

Je to fabia 1,2 40kw clasik 2004 a má dodělaný centrál a DO.To už taky nejde. Nevíte někdo co s tím?

Asi budu muset na diagnostiku jenže to auto nutně potřebuji.Poraďte prosím.

hnily kablovy zvazok.

• 12 let později...

Zdravím. Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 rok .Na prístrojovej doske mi nesvieti pravá smerovka ale žiarovka bliká.Čo to môže byť? Ďakujem.

před 26 minutami, V3s napsal:

Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 

Proč se ptáš na OII u fabií? Projeď příslušnou sekci a ptej se tam.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.