Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po pár mesiacoch kľudného nažívania s Fabiou tu mám ďaľšiu lahôdkovú "simply clever" závadu - symptómy:

- páčka smeroviek v polohe hore, na prístrojovke bliká šípka vpravo, blikajú aj všetky pravé smerovky na aute

- páčka smeroviek v polohe dole, na prístrojovke bliká šípka vľavo, ale nebliká ani jedna ľavá smerovka na aute

- pri zapnutí výstražných blikačov blikajú obe šípky na prístrojovke, zvonka na aute bliká len pravá strana

- pri zatváraní auta originálnym diaľkovým blikajú smerovky len na pravej strana auta

- pri zatváraní auta diaľkovým od alarmu blikajú smerovky aj na pravej, aj na ľavej strane auta

- poistka smeroviek je ok, skontrolovaná

- žiarovky v smerovkách su ok, skontrolované

A včul skúste poradiť, kde je pes zakopaný! Obávam sa ale, že sa nevyhnem návšteve servisu :help:

Vloženo

Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...

Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo :( A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli.

Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!

Vloženo

Pamätáš, dávali sme to oz obrysoviek na smerovky a bude to niečo s tými diodami...

kludne, som doma

Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...

Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo :( A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli.

Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!

Vloženo

Hurá opravené, vďaka Proforovi :skoda: Bol to ulomený káblik smeroviek, vchádzajúci do BSG...

Wittman: Káblový zväzok je a musí byť OK, je to faceliftový model starý len 1,5 roka...

• o 3 roky později...
Vloženo

Pčestaly fungovat směrovky,zato stěrače se nedají zastavit- běží stále a naplno.

Je to fabia 1,2 40kw clasik 2004 a má dodělaný centrál a DO.To už taky nejde. Nevíte někdo co s tím?

Asi budu muset na diagnostiku jenže to auto nutně potřebuji.Poraďte prosím.

• o 12 let později...
Vloženo

Zdravím. Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 rok .Na prístrojovej doske mi nesvieti pravá smerovka ale žiarovka bliká.Čo to môže byť? Ďakujem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...