Publikováno Srpen 11, 200718 r Po pár mesiacoch kľudného nažívania s Fabiou tu mám ďaľšiu lahôdkovú "simply clever" závadu - symptómy: - páčka smeroviek v polohe hore, na prístrojovke bliká šípka vpravo, blikajú aj všetky pravé smerovky na aute - páčka smeroviek v polohe dole, na prístrojovke bliká šípka vľavo, ale nebliká ani jedna ľavá smerovka na aute - pri zapnutí výstražných blikačov blikajú obe šípky na prístrojovke, zvonka na aute bliká len pravá strana - pri zatváraní auta originálnym diaľkovým blikajú smerovky len na pravej strana auta - pri zatváraní auta diaľkovým od alarmu blikajú smerovky aj na pravej, aj na ľavej strane auta - poistka smeroviek je ok, skontrolovaná - žiarovky v smerovkách su ok, skontrolované A včul skúste poradiť, kde je pes zakopaný! Obávam sa ale, že sa nevyhnem návšteve servisu
Srpen 11, 200718 r Igor, alarm máš zapojený až za BSG preto blikne tá strana... Viem asi čo to je, príď ku mne zajtra.....
Srpen 11, 200718 r Autor Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta... Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli. Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!
Srpen 11, 200718 r Pamätáš, dávali sme to oz obrysoviek na smerovky a bude to niečo s tými diodami... kludne, som doma Tipoval som, že to bude nejaká elektronická haluz, keďže smerovky bliknú pri zatváraní auta...Ozval by som sa poobede, neviem ako na tom budem časovo A prečo to teda začalo blbnúť? Počas jazdy na jednej križovatke smerovky ešte išli, a o 500m ďalej už nešli. Oprava je náročná? Mám 100 chutí im to auto v servise otrieskať o hlavu!!
Srpen 12, 200718 r také jsem měl kdysi problémy s blikáním a byl to klasicky vyhnilej hlavní kabelovej svazek
Srpen 12, 200718 r Autor Hurá opravené, vďaka Proforovi Bol to ulomený káblik smeroviek, vchádzajúci do BSG... Wittman: Káblový zväzok je a musí byť OK, je to faceliftový model starý len 1,5 roka...
Listopad 20, 201014 r Pčestaly fungovat směrovky,zato stěrače se nedají zastavit- běží stále a naplno. Je to fabia 1,2 40kw clasik 2004 a má dodělaný centrál a DO.To už taky nejde. Nevíte někdo co s tím? Asi budu muset na diagnostiku jenže to auto nutně potřebuji.Poraďte prosím.
Únor 22, 20232 r Zdravím. Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 rok .Na prístrojovej doske mi nesvieti pravá smerovka ale žiarovka bliká.Čo to môže byť? Ďakujem.
Únor 22, 20232 r před 26 minutami, V3s napsal: Mám škodu octaviu 2 1,6 77kw 2011 Proč se ptáš na OII u fabií? Projeď příslušnou sekci a ptej se tam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.