seki Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Zdravim Vas! Mam sportvolant a neviem ani za svet ako pripoit signal.truby.Na tlacitku volantu je jeden konektor a od trub mi ide 2 zilovy kabel(kostra) ktory treba prerusit cez tlacitko na volante tak aby kabel nebol v pohybe pri toceni volantom.Volant nema pre tuto vec mechaniku a veci podobne.Neviem kadial pretiahnut tuto jednu kostru.Riadiaca tyc je u spodku svojou dlzkou nepriechodna.Snad sa najde nejaky tuner a tuto vec mi vysvetli diki Vam moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 bolo by dobré aby si to napr odfotil a postol sem...ale bolo by dobré keby si na volant urobil nejaku konzolu ktora bude točiť s podvolantovým krúžkom na ktorom máš aj airbag aj dva na trúbu a máš vystarané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Caues asi chapem co myslis ale mohol by si mi to nejako konkret. Je to len naboj bez airbagu z tisihranom.pofotim a zachvilu poslem presto vsetko velmi dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Nech pozerám ako pozerám, ale airbag sa tam asi nedá dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 O airbag tu ani nejde, ty si vyberal ten krúžok pod volant? ten čo tam bol origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 cau. Ano lebo to absolutne nepasovalo ani z daleka do seba.Skusim vymisliet nieco ako si mi ty poradil na sposob loziska ale aj tak to musi nieco vydrzat ked sa to bude stale otacat ale vobec neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 tak co chalani poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Z čoho je ten veniec na druhom obrázku? aký matroš? kolko je od toho miesta po ten lukas keď je to namontované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 udělej si ještě jedno krásný tlačítko vedle toho co tam na obrázku je a máš to. Jinak to stejně nevymyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Caues Ten tisic hran je na konci toho venca a to len nastoknes na riadiacu tyc tak 3CM.Uz som aj rozmyslal ze si dam zvlast tlacitko ako my bolo poradene. ale uz mi poradil kamarat ze treba pod volant na plast pevnej casti uchytit pliesok z pruzneho materialu pod strunku. nejako tak este to prediskutujem a potom dam vediet zatial dik za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No daj vedieť ako si dopadol s tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 mam taky isty volant. riesil som to celkom jednoducho. na konektor bagu adpor aby nesvietil a na klakson telefonny kabel tak ako to vidis na vozidlach WRC hehe. uchytis to sk paskami aby neboli namahane konektory a pood vonatom ti bude v obluciku trcat snura ako zo sluchatka. pri toceni sa to v pohode natiahne. a musis si zvyknut na vypinanie blinkrov. idealne je prehodit komfortku triplexovu. male volanty rules. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Caute klucaci tak je to konecne hotove.Riesil som to aj WRC sposobom ako tu bolo navrhnute paci sa mi tento sposob.Nejak tak som to mal este pred tym ale kabel natahovaci som mal v nutri vo volante.Dlho to nevydrzalo.Teraz mam vo volante vsadeny silon.kruzok ako je vidiet na obrazku takze je to odizolovane od konstr.volantu.V tomto silon.je frezovan.drazka v ktorej je tvrdokov.kruzok ktory je prepojeny dratom na tlacitko a zaroven na tento kruzok dolieha tvrdokovova gulicka na pruzine(pohyblivy kontakt) ktory je uchyteny pevne na palubovke (ta mensia) to velke je sroba na uchytenie) na obrazku je vydiet stycnu plochu gulicky a kruzku. A teraz ked idem mimo obce tak si tak vytrubujem.Lebo dlho som na to nemal cas to spravit a kedy kolvek mi prdomnou vodici nedali smerovku pri odbocovani tak som si za volantom trhal vlasy od zurivosti. A este musim rozobrat truby lebo su asi membrany zahrdzavene. Ked to dlho netrubilo. Skrieka to ako ked kocurovi sliapnes na one. Tak caute a dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 veeelmi pekne riesenie, naozaj elegantne, aj by som odkukal ale na toto ja nemam. inak ten kabel vnutri volantu nie je nanic. treba to nechat vonku ale toto sa mi paci viac. nechapem ten volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Nechci prudit,ale za volant bez bagu bych ti nafackoval Poznáš na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 nemyslim ze by to mal byt problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 nemyslim ze by to mal byt problem.... Jednou je to bezpečnostní výbava a tu přece nemůžeš žádnym spůsobem narušit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 No jo a navíc je napsanej v techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Navyše ten bag je tam pre teba alebo s tým jazdí SVOKRA? Mimochodom tech.si to vyriešil OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Nechci prudit,ale za volant bez bagu bych ti nafackoval Poznáš na STK na druhou stranu me napada ze kdyz nabouras a streli ti bag a nemas penize na novy a nechas to tak,tak ti za to nemuzou nic rict ne?je to jen blbost ridice ze se o tohle ochuzuje . Ja osobne bych jiny volant nedal prave z toho duvodu ze bezpeci je dulezite a nikdy nevis kdy ti muze zachranit zivot,tak proc ho davat pryc jinak nevim ale chtelo by to jeste fotku jak to vypada v prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Je pravda ze bezpecnost netreba podcenovat a zbytocne sa tak vystavovat riziku ze dojde k niecomu k comu by nemuselo prist. Chcel by som si z rozumom uzit a priblizit sa na tomto svete tak rychlom, trochu sportovej kombinacii jako takej. Ved kazdu minutu clovek podstupuje rizika o ktrorych vobec ani nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seki Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tak sa na mna nehnevajte ked bude lacnejsi z bagom a bude pekny tak ho kupim.Taketo veci pre bezpecnost by mohli byt financne dostupnejsie.Na ostatnom nech si zarabau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 ale do svojich veci zasahovat mozes. nikde vo vyhlaske nie je ze musi mat auto airbag. aj pasy musis mat iba ak su v originalnej vybave vozidla...a zaslepky na airbagy nie su nelegalne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.