Přejít na obsah

Bezpečnostní šrouby

NNNTomas

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...

Zdravím, no já měl McGard, jsou sice velice kvalitní a možnost ukradení kola hodně snižují, ale já bych si je už znovu nekoupil, :D sice to byla moje chybka, ale trošku jsem jeden přetáhl (samozřejmě vím, že na ně musím s citem) ale zdeformovala se mi ta květinka na hlavičce šroubu, nepomohlo ani objednání nové redukce. Takže padlo na odvrtávaní, byla to docela sranda jsou tvrzený a dva dny mi to určitě dalo,

nakonec, jelikož mám liťáky za cca 2500,-/ kus a není to nic extra, asi by je nikdo nečorl, tak jsme zvolil levnější střed od výrobce Blocky.

Naprostá spokojenost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

Mám na Fábce hliníkáče Brock 11 ( http://www.elektrony.cz/?&volba=Elektr...rock&id=669 ) a chci je chránit nšjakým tím šroubkem...

Zatim jsem našel chválu na McGard (docela drahy :( ), neznáte nějaké levnější a vcelku kvalitní? Jeěště si nevím rady s délkou a tím úhlem u hlavičky :))

délku šroubu atd. ti najde prodejce z katalogu, tím si hlavu moc nelámej

např. Blocky se dají koupit za nějakých cca 400,-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Zdravím, no já měl McGard, jsou sice velice kvalitní a možnost ukradení kola hodně snižují, ale já bych si je už znovu nekoupil, :D sice to byla moje chybka, ale trošku jsem jeden přetáhl (samozřejmě vím, že na ně musím s citem) ale zdeformovala se mi ta květinka na hlavičce šroubu, nepomohlo ani objednání nové redukce. Takže padlo na odvrtávaní, byla to docela sranda jsou tvrzený a dva dny mi to určitě dalo,

nakonec, jelikož mám liťáky za cca 2500,-/ kus a není to nic extra, asi by je nikdo nečorl, tak jsme zvolil levnější střed od výrobce Blocky.

Naprostá spokojenost...

Sakra jak se ti to podařilo?????? Já mám McGuardy a naprostá spokojenost.Vydrželi i horší zacházení...Byly doby kdy jsem si taky říkal,nejsou lepší nějaký levnější??? Ale za ty prachy opravdu stojej......Záleží kdo jaký má kola a na kolik si jich asi tak cení,aby zvážil,zda -li se vyplatí to těch bezpečáků jít.....

Já bych doporučval jednoznačně McGuard :palec2:

Odkaz ke komentáři

Sakra jak se ti to podařilo?????? Já mám McGuardy a naprostá spokojenost.Vydrželi i horší zacházení...Byly doby kdy jsem si taky říkal,nejsou lepší nějaký levnější??? Ale za ty prachy opravdu stojej......Záleží kdo jaký má kola a na kolik si jich asi tak cení,aby zvážil,zda -li se vyplatí to těch bezpečáků jít.....

Já bych doporučval jednoznačně McGuard :palec2:

No právě nevím.... ;) jako taky jsem s nimi byl spokojenej, ale asi se mi fakt podařily přetáhnout, jinak co se týče ochrany, tak myslím, že tyhle jsou opravdu na špici..

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

vse ma svoje pre a proti ale davam hlas pre McGuard sam mam dve sady a 100% vysledok.... treba po chvilce jazdenia pozriet ci niesu povolene a ak tak dotahnout .... inak sa moze stat ze sa ti to povoli a pak to vypadne a to uz clovek taky isty nenajde ... potom ti zostava lenkupit novu sadu .... Je to draha investicia ale podla mna maju super patent .... aj znamy ich che menit na svojej Fabci kde ma original skoda tusim ....

:palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...