pulux Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?) podle mě je to anténa na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 14. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?) podle mě je to anténa na DO diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 anténa DO je na levym sloupku na pravym bývá od antény telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 15. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 anténa DO je na levym sloupkuna pravym bývá od antény telefonu Kabel je zaveden do svazku kabelu a i provedeni mi pripada jako z vyroby. V aute antena telefonu byla, ale pukova na prednim skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejdar Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Je to anténa pro DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 anténa DO je na levym sloupkuna pravym bývá od antény telefonu jde o to, z jakého pohledu u spolujezdce je ve sloupku: anténa DO a vedení na čtecí lampičky u řidiče: anténa radia, anténa telefonu, vedení čtecí lampičky, osvětlení interiéru, vedení el. okna, vedení mikrofonu k HF cullmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.