Přejít na obsah

dejdar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

873 zobrazení profilu

Oznámení dejdar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, máš pořád VAG a jsi z Prahy, rád bych si nechal aktivovat vychytávky jako coming home/leaving home, automatické zamykání nad 15km/hod atd. Bylo by se možné domluvit? Jakub

  2. Je to CS-1512, na Slovensku ho prodávala firma Eurocentrum. Český návod ti pošlu v pondělí až budu v práci, pošli mi přes PM tvůj mail. Co se týče místa kde je namontovaný, nevím, každý to montuje jinam, ale pravděpodobně někde pod volantem. Vystřelovák k tomu nikdy nenakoduješ, ale ten alarm má volný jeden kanál, kterým by šli okna ovládat.
  3. Nemáš náhodou takovýhle ovladač?
  4. Je to anténa pro DO.
  5. dejdar

    žádost o pomoc

    A nebo jedno rozpínací relé, které by cívku mělo zapojenou mezi couvačky a zadní mlhovku na zásuvce - ta by musela by být oddělena diodou a přes rozpínací kontakty relé by bylo zapojeno napájení pro PDC. Takže při zařazené zpátečce a připojeném přívěsu by se toto relé kostřilo přes mlhovku přívěsu ( samozřejmě jen pokud by tato byla zhaslá) a odpojilo napájení pro PDC. To jen kdyby se ti nechtělo kupovat novou zástrčku....ale originál je originál.
  6. Tomu prstýnku nevěřím, máme doma AEG a tu rozhodně prstýnkem nespustím. Jinak je indukce super v porovnání s mnoha rychlovarnými konvicemi je naprosto nejrychlejší. Jediné co je trochu problém je správné nádobí, nám se na ní zatím nejvíc osvědčily klasické smaltované hrnce.
  7. Tato páčka se používá s multifunkčním volantem a je to ON/OFF tempomatu, ostatní tlačítka pro jeho ovládání jsou na volantu. Pravděpodobně tam byl multifunkční volant, asi proto jsou i obsazené piny ve svorkovnici.
  8. Není, já jsem to řešil přes 3 autorizované servisy a to tam mám dost dobré kontakty a stejně jsem nepochodil. Schémata mají ty dvoje a pro MR 2006 nemají žadné změny a prý by to tam mělo jít, ale nikdo z nich to ještě osobně nemontoval. Jinak podle informace z dnešního dopoledne by zapojení mělo být shodné jako MR2005, ale je tam změna v programování tempomatu, nicméně to auto tady budu mít až příští týden, tak zatím berte tuto informaci jako jedna paní povídala a až to budu mít ověřené tak dám vědět.
  9. Jo, tak to budeš ty ten druhý zoufalec o kterým mluvili v Molpiru :-))) Zjišťuju to všude možně a zatím výsledek žádný, všichni říkají:" Mělo by to tam jít, ale ještě jsme to nedělali...". Kdybych něco zjistil, dám vědět.
  10. Mám stejný problém taky u 1.4 TDI. Kdyby jsi něco zjistil dej mi prosím vědět. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...