Publikováno Srpen 14, 200718 r Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?)
Srpen 14, 200718 r Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?) podle mě je to anténa na DO
Srpen 14, 200718 r Autor Zdravim, muze mi prosim nekdo zkuseny poradit, co je to za kabel na fotce?(Ze by neco k alarmu?) podle mě je to anténa na DO diky
Srpen 15, 200718 r Autor anténa DO je na levym sloupkuna pravym bývá od antény telefonu Kabel je zaveden do svazku kabelu a i provedeni mi pripada jako z vyroby. V aute antena telefonu byla, ale pukova na prednim skle.
Srpen 15, 200718 r anténa DO je na levym sloupkuna pravym bývá od antény telefonu jde o to, z jakého pohledu u spolujezdce je ve sloupku: anténa DO a vedení na čtecí lampičky u řidiče: anténa radia, anténa telefonu, vedení čtecí lampičky, osvětlení interiéru, vedení el. okna, vedení mikrofonu k HF cullmann
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.