Kutil_Tim Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 ahoj kluci praska mi neco na zadni naprave nebo nekde tam jak jedu treba po dlazebnich kostkach nebo nerovnosti nejake ze zacatku jsem si myslel ze je to neco v kufru hozene ale am nic neni normalne jak kdyby kov o kov, jak auto poskoci na ceste tak se to ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak to mě taky a pořád nemohu přijít na to co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 15. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 dneska to bylo taky silene, delal jsme s holkou vylet na hrad buchlov a byly silene cesty a to enslo vydrzet jak kdyby to chtelo odpadnout, je to takovy divny zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Už to radši ani nevnímám,počkám na garančku a tam se optám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 nikomu se to jeste nestalo? nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Můžeš mít rozsypané horní uložení na tlumičích,nebo uložení celé zadní nápravy cena opravy není velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) Můžeš mít rozsypané horní uložení na tlumičích,nebo uložení celé zadní nápravy cena opravy není velká. a nemáš jen povolené šrouby na tom horním uložení, ještě jsem neviděl že by se rozpadlo je tam jen hliníkovej odlitek s ložiskem co jde 2 šroubama jde do kastle. Editováno: 17. Srpen 2007, autor: Tonny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 normalne to klepe jak auto nejede na rovne ceste nejaka dira a hned to drnci. nevim jak to popsat je to takove klepani na leve i prave strane asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 normalne to klepe jak auto nejede na rovne ceste nejaka dira a hned to drnci. nevim jak to popsat je to takove klepani na leve i prave strane asi Jedině mrknout na ty šrouby pokud nemáš kryty podběhů i vzadu tak je to otázka chviličky a pokud budou ok tak ještě mrknout na to uložení nápravy. A kolik máš na zadních tlumičích najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 no tlumice uz maji na cese musim je vymenit 130 000km podivam se na to ulozeni a pak jeste to zkusim prolezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 no tlumice uz maji na cese musim je vymenit 130 000kmpodivam se na to ulozeni a pak jeste to zkusim prolezt ono to také můžou dělat ty tlumiče, mě to v tom taky lupalo když se zadek jako propéroval a po výměně tlumičů to skoro zmizelo ale občas to udělá.Pak mě napadlo že by to mohl dělat takový plastový klobouček co je v horním uložení přimo na tlumiči, protože už ten plast byl trochu pokroucenej a moc nedržel, však uvidíš až to rozebereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 ma jeste nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? v utery se vracim domu tak bych to prosel vsechno, a kdy se +- meni tlumice? 140 nebo min? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 ma jeste nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? v utery se vracim domu tak bych to prosel vsechno, a kdy se +- meni tlumice? 140 nebo min? diky moc já měnil na 120tis km a docela hodně kaput na testu v stk 62% a byl to mazec jak se tlumič propadal po vymontování, ale záleží jak moc jsi vozil zátěž v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 da se od oka urcit kdy je tlumic v pytli? je pravda jak nalozim kufr tak celkem dost klesne zadek auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 da se od oka urcit kdy je tlumic v pytli? je pravda jak nalozim kufr tak celkem dost klesne zadek auta no těžko, od oka jen můžeš mrknout zda neteče. A nebo si udělej takovej malej testík otevři kufr a jakoby tlač na silou dolů na hranu kufru a správně by to mělo pokud je tlumič v mezích udělat toto: auto se vrátí zpět jedním tahem. pokud je špatný- tak se auto jakoby bude chvilku houpat než se ustálí - ale tohle je jen hodně hrubý test. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 fajn, takze jak se vratim domu mam oddelat tlumic a mrknout se na ulozeni tlumice a na samotny tlumic a pak na ulozeni napravy jo? nic jineho tam nemuze klepat oki? at nekupuju treba ulozeni a bude to tlumiceka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) fajn,takze jak se vratim domu mam oddelat tlumic a mrknout se na ulozeni tlumice a na samotny tlumic a pak na ulozeni napravy jo? nic jineho tam nemuze klepat oki? at nekupuju treba ulozeni a bude to tlumiceka no přímo na nápravě už to snad nic jiného být nemůže, pak by se už muselo pátrat jinde Editováno: 18. Srpen 2007, autor: Tonny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 novy poznatek dneska jsme si udelali vylet do Lednice na zamek v plne nalozenym aute a klepalo to min nez kdyz jedu sam tak co vy na to mudrcove mii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 novy poznatekdneska jsme si udelali vylet do Lednice na zamek v plne nalozenym aute a klepalo to min nez kdyz jedu sam tak co vy na to mudrcove mii lehni si pod auto a podívej se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 lehni si pod auto a podívej se na to nejsem ted momentalne doma takze jen sbiram informace v utery se vracim takze na to mrknu a uvidi se a dam vedet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Mne tiež začalo klepať niečo vzadu a kedže som prednedávnom menil dorazy na zadných tlmičoch,musím pozrieť či sa mi náhodou neuvolnila niektorá z tých troch šrúb na ktorých tlmič drží. Dal som si síce záležať,ale človek nikdy nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) Ahoj, něco podobného mám asi i já (takové kovové bouchání, jakoby náprava), je možné aby to dělalo na autě s 22 000km??? A nevíte jak ten plastový kryt podběhu drží, abych se podíval na to uložení... Jinak bych řek, že u mě to jde spíše od pravý strany... Editováno: 20. Srpen 2007, autor: one-z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Já jsem to již odstranil,dělaly to šrouby co mam k rezervě Zabalil jsem je do hadru a je klid. Musim je vozit,jelikož speedline má delší šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Já jsem to již odstranil,dělaly to šrouby co mam k rezervě Zabalil jsem je do hadru a je klid. Musim je vozit,jelikož speedline má delší šrouby to jsem si taky myslel, tak jsem pri poslednim uklizeni vsechno zbytecne vytahl a chytil pevne a je to porad stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.