Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj kluci

praska mi neco na zadni naprave nebo nekde tam jak jedu treba po dlazebnich kostkach nebo nerovnosti nejake ze zacatku jsem si myslel ze je to neco v kufru hozene ale am nic neni normalne jak kdyby kov o kov, jak auto poskoci na ceste tak se to ozve :feve:

Vloženo (editace)
Můžeš mít rozsypané horní uložení na tlumičích,nebo uložení celé zadní nápravy cena opravy není velká.

a nemáš jen povolené šrouby na tom horním uložení, ještě jsem neviděl že by se rozpadlo je tam jen hliníkovej odlitek s ložiskem co jde 2 šroubama jde do kastle.

Editováno: , autor: Tonny
Vloženo
normalne to klepe jak auto nejede na rovne ceste nejaka dira a hned to drnci. nevim jak to popsat je to takove klepani na leve i prave strane asi :)

Jedině mrknout na ty šrouby pokud nemáš kryty podběhů i vzadu tak je to otázka chviličky a pokud budou ok tak ještě mrknout na to uložení nápravy. A kolik máš na zadních tlumičích najeto?

Vloženo
no tlumice uz maji na cese musim je vymenit 130 000km

podivam se na to ulozeni a pak jeste to zkusim prolezt kol101

ono to také můžou dělat ty tlumiče, mě to v tom taky lupalo když se zadek jako propéroval a po výměně tlumičů to skoro zmizelo ale občas to udělá.Pak mě napadlo že by to mohl dělat takový plastový klobouček co je v horním uložení přimo na tlumiči, protože už ten plast byl trochu pokroucenej a moc nedržel, však uvidíš až to rozebereš

Vloženo
ma jeste nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? v utery se vracim domu tak bych to prosel vsechno, a kdy se +- meni tlumice? 140 nebo min? diky moc

já měnil na 120tis km a docela hodně kaput na testu v stk 62% a byl to mazec jak se tlumič propadal po vymontování, ale záleží jak moc jsi vozil zátěž v kufru.

Vloženo
da se od oka urcit kdy je tlumic v pytli? je pravda jak nalozim kufr tak celkem dost klesne zadek auta

no těžko, od oka jen můžeš mrknout zda neteče. A nebo si udělej takovej malej testík otevři kufr a jakoby tlač na silou dolů na hranu kufru a správně by to mělo pokud je tlumič v mezích udělat toto: auto se vrátí zpět jedním tahem. pokud je špatný- tak se auto jakoby bude chvilku houpat než se ustálí - ale tohle je jen hodně hrubý test.

Vloženo

fajn,

takze jak se vratim domu mam oddelat tlumic a mrknout se na ulozeni tlumice a na samotny tlumic a pak na ulozeni napravy jo? nic jineho tam nemuze klepat oki?

at nekupuju treba ulozeni a bude to tlumiceka :p

Vloženo (editace)
fajn,

takze jak se vratim domu mam oddelat tlumic a mrknout se na ulozeni tlumice a na samotny tlumic a pak na ulozeni napravy jo? nic jineho tam nemuze klepat oki?

at nekupuju treba ulozeni a bude to tlumiceka :p

no přímo na nápravě už to snad nic jiného být nemůže, pak by se už muselo pátrat jinde

Editováno: , autor: Tonny
Vloženo
novy poznatek

dneska jsme si udelali vylet do Lednice na zamek v plne nalozenym aute a klepalo to min nez kdyz jedu sam

tak co vy na to mudrcove mii :)

lehni si pod auto a podívej se na to lollol

Vloženo

Mne tiež začalo klepať niečo vzadu a kedže som prednedávnom menil dorazy na zadných tlmičoch,musím pozrieť či sa mi náhodou neuvolnila niektorá z tých troch šrúb na ktorých tlmič drží. :rolleyes: Dal som si síce záležať,ale človek nikdy nevie.

Vloženo (editace)

Ahoj, něco podobného mám asi i já (takové kovové bouchání, jakoby náprava), je možné aby to dělalo na autě s 22 000km??? :help: A nevíte jak ten plastový kryt podběhu drží, abych se podíval na to uložení... Jinak bych řek, že u mě to jde spíše od pravý strany...

Editováno: , autor: one-z
Vloženo

Já jsem to již odstranil,dělaly to šrouby co mam k rezervě :kuk:

Zabalil jsem je do hadru a je klid.

Musim je vozit,jelikož speedline má delší šrouby ;)

Vloženo
Já jsem to již odstranil,dělaly to šrouby co mam k rezervě :kuk:

Zabalil jsem je do hadru a je klid.

Musim je vozit,jelikož speedline má delší šrouby ;)

to jsem si taky myslel, tak jsem pri poslednim uklizeni vsechno zbytecne vytahl a chytil pevne a je to porad stejne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...