Přejít na obsah

zadni naprava


Kutil_Tim

Doporučené příspěvky

Můžeš mít rozsypané horní uložení na tlumičích,nebo uložení celé zadní nápravy cena opravy není velká.

a nemáš jen povolené šrouby na tom horním uložení, ještě jsem neviděl že by se rozpadlo je tam jen hliníkovej odlitek s ložiskem co jde 2 šroubama jde do kastle.

Editováno: , autor: Tonny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

normalne to klepe jak auto nejede na rovne ceste nejaka dira a hned to drnci. nevim jak to popsat je to takove klepani na leve i prave strane asi :)

Jedině mrknout na ty šrouby pokud nemáš kryty podběhů i vzadu tak je to otázka chviličky a pokud budou ok tak ještě mrknout na to uložení nápravy. A kolik máš na zadních tlumičích najeto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tlumice uz maji na cese musim je vymenit 130 000km

podivam se na to ulozeni a pak jeste to zkusim prolezt kol101

ono to také můžou dělat ty tlumiče, mě to v tom taky lupalo když se zadek jako propéroval a po výměně tlumičů to skoro zmizelo ale občas to udělá.Pak mě napadlo že by to mohl dělat takový plastový klobouček co je v horním uložení přimo na tlumiči, protože už ten plast byl trochu pokroucenej a moc nedržel, však uvidíš až to rozebereš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ma jeste nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? v utery se vracim domu tak bych to prosel vsechno, a kdy se +- meni tlumice? 140 nebo min? diky moc

já měnil na 120tis km a docela hodně kaput na testu v stk 62% a byl to mazec jak se tlumič propadal po vymontování, ale záleží jak moc jsi vozil zátěž v kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

da se od oka urcit kdy je tlumic v pytli? je pravda jak nalozim kufr tak celkem dost klesne zadek auta

no těžko, od oka jen můžeš mrknout zda neteče. A nebo si udělej takovej malej testík otevři kufr a jakoby tlač na silou dolů na hranu kufru a správně by to mělo pokud je tlumič v mezích udělat toto: auto se vrátí zpět jedním tahem. pokud je špatný- tak se auto jakoby bude chvilku houpat než se ustálí - ale tohle je jen hodně hrubý test.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fajn,

takze jak se vratim domu mam oddelat tlumic a mrknout se na ulozeni tlumice a na samotny tlumic a pak na ulozeni napravy jo? nic jineho tam nemuze klepat oki?

at nekupuju treba ulozeni a bude to tlumiceka :p

no přímo na nápravě už to snad nic jiného být nemůže, pak by se už muselo pátrat jinde

Editováno: , autor: Tonny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne tiež začalo klepať niečo vzadu a kedže som prednedávnom menil dorazy na zadných tlmičoch,musím pozrieť či sa mi náhodou neuvolnila niektorá z tých troch šrúb na ktorých tlmič drží. :rolleyes: Dal som si síce záležať,ale človek nikdy nevie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, něco podobného mám asi i já (takové kovové bouchání, jakoby náprava), je možné aby to dělalo na autě s 22 000km??? :help: A nevíte jak ten plastový kryt podběhu drží, abych se podíval na to uložení... Jinak bych řek, že u mě to jde spíše od pravý strany...

Editováno: , autor: one-z
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...