hlavacek Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Čus lidi, prosím Vás zkoušel jste někdo nalít do benzínu čistič vstřikovacích systémů, třebas WYNNS? Pomohlo to? Jak se projevil kladný účinek? Kolik lahviček jste do paliva nalili? Moc otázek vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 tak co? nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Otazka zni, nac takove veci vubec pouzivat. Nejaky bordel v nadrzi te trapit nemusi, nevim jak cerpadlo v nadrzi, ale minimalne pred vstrikovacim mas jeste jeden palivovy filtr po trase, takze pokud Ti neni lito obetovat v ramci vymeny vzduchoveho, pyloveho a olejoveho filtru take ten palivovy, nemas de facto co resit. Dalsi vec je otazka, co se s temi "rozpustenymi usazeninami" stane. Jen tezko se muzes domnivat, ze se vypari:) a nedojdou treba ke vstrikovaci, ktery Ti tim zaserou. Osobne mne to prijde jako nesmysl......mozna je to dobre na cisteni nekde v dilne na testovaci stolici, ale na aute bych to asi nepouzil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 ja zas myslim, ze veskerej sajrajt co se rozpusti by mel zustat prave ve filtru,takze se toho nebojim.Zacal jsem pouzivat STP valve cleaner,a zda se mi po jedne nadrzi, ze motor jde na benzin trochu lip, pravidelnejsi volnobeh.Jeste to leju do Shell v-power,takze je to mozna benzinem,to nevim.A jestli je bordel pred vzstikovacema za filtrem,je lepsi to rozpustit hned,a ne az se urve pekna placka a ventil se ucpe uplne,jestli to teda vubec neco rozpusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Já si myslim, že je to dobrý. Radil mi to i mechanik, ke kterému auto dávám. Spíš řeším jaký typ čističe. Nemáte někdo přehled, co je nejlepší, nebo čemu se vyhnout? A také nemám úplně jasno v dávkování. Na přípravcích , které jsem prohlížel, bylo psáno každých 5000km nalít celé balení do plné nádrže. Nebylo by rozumnější dávat tam pravidelně menší dávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.