maxik10 Vloženo 12. Duben 2010 Vloženo 12. Duben 2010 (editace) Tak už mám celé téma přečtené dvakrát, a nakonec se rozhoduju mezi Alpine SXE-1750S a Renegade RX6.2C (víc zlaťáku není ) + mdf podložky. Tak mi poradte co mám vzít , nebudu nic tlumit a mám origo symphony. Díky za rady. Editováno: 12. Duben 2010, autor: maxik10 Citovat
fancarhifi Vloženo 12. Duben 2010 Vloženo 12. Duben 2010 ...přiklonil bych se k Renegade...dobře jedou od spodu... Citovat
Jeremiáš_SK Vloženo 21. Duben 2010 Vloženo 21. Duben 2010 Čo poviete na tieto repro? Sú dobré? http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-icq-6-2 Citovat
Pajk85 Vloženo 21. Duben 2010 Vloženo 21. Duben 2010 Chtěl bych do kufru O1 wůfr. Myslím do boku, jak je měnič třeba. Dá se to někde koupit, nemám čas to vyrábět. Citovat
Honza zvejka Vloženo 23. Duben 2010 Vloženo 23. Duben 2010 Čo poviete na tieto repro? Sú dobré? http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-icq-6-2 Ahoj tyhle přesně mám ale čekal jsem od nich trochu víc,ted už bych si je nekoupil ale to už je pozdě Citovat
Jeremiáš_SK Vloženo 23. Duben 2010 Vloženo 23. Duben 2010 Tak, ako vravíš, že sú nič moc, tak teda ich nekúpim. Pôvodne som ich chcel kúpiť, lebo tak celkom dobre o nich píšu, ale tak zrejme nie všetko je také, ako sa zdá. Tak potom pozerám na tieto: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/powerbass-s-6c Citovat
sejra Vloženo 23. Duben 2010 Vloženo 23. Duben 2010 Tak, ako vravíš, že sú nič moc, tak teda ich nekúpim. Pôvodne som ich chcel kúpiť, lebo tak celkom dobre o nich píšu, ale tak zrejme nie všetko je také, ako sa zdá. Tak potom pozerám na tieto: http://www.prohifi.c.../powerbass-s-6c Mám je odzkoušené a za tu cenu hrajou luxusně, ať si tady kdo chce co chce říká...Pravdou je, že jsem pod nima topil zesilovačem, jen tak na rádio nemůžu soudit... Citovat
hanibal king Vloženo 28. Duben 2010 Vloženo 28. Duben 2010 Zdravim všechny. Mám octavii I combi, vpředu original repra ve dveřích a sloupkách, vzadu taky malý, výškový ve dveřích a origa v tech plastech vedle plata. Dále mam zesilovač Toxic 500W 2-kanál a subwoofer Magnat 400W. Můžete mi poradit nějaké vhodné repra místo těch originál? a ještě se chci zeptat zda je pak lepší zapojit ty repra taky do toho zesilovače nebo jen na radio a do zesiku jen woofer. díky moc za rady..... Citovat
fancarhifi Vloženo 28. Duben 2010 Vloženo 28. Duben 2010 ...na rádio... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/18-1-Renegade/60-2-reproduktory/5/10-Renegade-RX6-2C http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/7-1-ESX/22-2-reproduktory/5/37-ESX-QX462 ...zesilovač máš 2ch takže je pouze pro SW Citovat
hanibal king Vloženo 30. Duben 2010 Vloženo 30. Duben 2010 díky za nabídku.....ty malý zadní výškový, jak jsou v zadních dveří mám pak asi uplně odpojit že? A nebylo by lepší mít repra od stejný značky, jak předek tak zadek nebo je to fuk? Citovat
fancarhifi Vloženo 30. Duben 2010 Vloženo 30. Duben 2010 ...zvukové vlastnosti reproduktorů 4x6" jsou od 16cm repro natolik rozdílné, že by nepomohlo ani kdyby byly od jednoho výrobce. ...výšky v zadních dveřích odpojit... Citovat
Mil4n Vloženo 6. Květen 2010 Vloženo 6. Květen 2010 Tak, ako vravíš, že sú nič moc, tak teda ich nekúpim. Pôvodne som ich chcel kúpiť, lebo tak celkom dobre o nich píšu, ale tak zrejme nie všetko je také, ako sa zdá. Tak potom pozerám na tieto: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/powerbass-s-6c Našli bychom jako protinázor pár set zákazníků, kteří je zase hodně chválí. Hodně záleží na montáži - zda byly správně (a zda vůbec byly) vytlumeny dveře, jaký je zdroj signálu, kam a jak jsou umístěné výškové reproduktory atd. Jen tak nějaký výrobek je velmi jednoduché. 2 Honza zvejka: Pošli sem prosím nějaké fotky montáže, jak máš přesně uchycené a namontované reproduktory a jaký je zbytek... Díky. Citovat
Danniell Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 Ahoj kluci chtěl jsem vás poprosit jestli nevite kde by se dala sehnat krytka výškového repraku na předních dveří u spolujezdce nebo jestli se nikomu neválí zbytečně v garaží, že by mi ji mohl nabídnout. Díky za informce Citovat
homy Vloženo 8. Květen 2010 Vloženo 8. Květen 2010 Tak konečně se chystám tlumit... jen se chci zeptat, jestli musím upravovat růžek stahovačky u Kicx ICQ 6.2 ??? Jinak dám repro jen dopředu, zadek nechám být a všechny seriové repro odpojím (zadní a zadní dveře) Citovat
TonyRS Vloženo 15. Květen 2010 Vloženo 15. Květen 2010 jj, musíš, je to docela porod to ohnout, hlavně mi to rvalo srdce takhle něco mrvit na svym autě, ale výsledek stojí rozhodně za to. Jinak jak tady někdo říká, že Kickx inejsou nic moc, tak já jsem s nima rozhodně spokokojen. Záleží opravdu na montáži. Citovat
michal2009 Vloženo 15. Květen 2010 Vloženo 15. Květen 2010 já mám taky kicx 6.2 ale GFQ - nemůžu si na ně stěžovat, jsou to parádní repra, hodně podrží zvuk Citovat
Crros Vloženo 17. Květen 2010 Vloženo 17. Květen 2010 Můžete mi sem někdo hodit foto kde se tam co upravuje aby tam ty Kicx ICQ 6.2 vlezly, taky nad nima právě uvažuju, dík. 1 Citovat
Berry Vloženo 18. Květen 2010 Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Tak jsem se taky rozhodl tlumit a měnit repra vpředu. Pořád jsem laboroval, jestli stahovačky ven nebo ne. Když jsem zjistil, jak málo místa mi tam zbyde, když tam ty stahovačky nechám, rozhodl jsem se, že půjdou ven. Můžete mi někdo napsat, jak se vyndavají? Nějaký postup, jak s motorkem, jak s lyžinami, jak se odpojí od okna, jestli sklo ven nebo ho tam nechat a vytáhnout jen stahovačku, .... A taky, jestli se musí sklo potom nějak vystředit, aby nejezdilo nakřivo. Zatím prší, nechce se mi do toho a jen přemýšlím, jak to budu dělat Díky Editováno: 18. Květen 2010, autor: Berry Citovat
TonyRS Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 (editace) Foto bohužel nemám, ale přijdeš na to sám, je potřeba ohnout nebo odříznout ten růžek stahovačky aby se ti vešel magnet do dveří. A asi bych ho radši odříznul než ohnul, je to hrozná prasárna to ohybat. Editováno: 21. Květen 2010, autor: TonyRS Citovat
michal2009 Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 tk ak říká tony, normálně jsem růžek odřízl flexou Citovat
Crros Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 tk ak říká tony, normálně jsem růžek odřízl flexou Předpokládám, že i nějak zamazal proti korozi. Citovat
Kapros Vloženo 21. Květen 2010 Vloženo 21. Květen 2010 Malá fotogalerie tlumení a výměny předních repro (stage I) - snad Ti to alespoň trochu pomůže Citovat
TonyRS Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 Předpokládám, že i nějak zamazal proti korozi. Jojo, stříknul jsem to sprejem, dobré je stříknout i ty mdf podložky (pokud je dáváš) aby nenatáhly vlhkost a nekroutily se Citovat
Kapros Vloženo 22. Květen 2010 Vloženo 22. Květen 2010 MDF podložky nalakovat a nezapomenout magnetem posbírat ocelové piliny (můžou ucpat kanálky) po odřezání růžku držáku stahovačky. Citovat
Crros Vloženo 30. Květen 2010 Vloženo 30. Květen 2010 Tak už taky patřím mezi ty spokojené Milanovi zákazníky, ty podložky tam padly úplně dokonale , jak vzadu, tak vepředu. Milanovi čest a sláva! Hip hip .... hurá!!! Foto z montáže: Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.