Milin Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 A máš dobře vyvážená kola ? Viděl bych to nejspíš na ne dobře vyvážená kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Bud nevyvazene anebo, coz muze byt horsi, treba povolene. Kazdopadne si to prover, at si nerozbijes auto a usta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert10 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být? měl jsem to samé a bylo to středícími kroužky na discích(alu) které jsem tam neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wert10 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 [quote name='Milin' date='1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být? měl jsem to samé a bylo to středícími kroužky na discích(alu) které jsem tam neměl Umě to bylo taktéž tímto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dík za rady.Začnu vyvažením -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.