Publikováno Srpen 19, 200718 r Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být?
Srpen 19, 200718 r Bud nevyvazene anebo, coz muze byt horsi, treba povolene. Kazdopadne si to prover, at si nerozbijes auto a usta....
Srpen 21, 200718 r Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být? měl jsem to samé a bylo to středícími kroužky na discích(alu) které jsem tam neměl
Srpen 21, 200718 r Dnes jsem zjistil při jízdě na dálnici,že při rychlosti nad 130km se mi chvěje celé auto.Jsou to hlučné vibrace a celé auto se třepe.PO snížení rychlosti je vše ok.Gumy mám nové.Nevíte čím by to mohlo být? měl jsem to samé a bylo to středícími kroužky na discích(alu) které jsem tam neměl Umě to bylo taktéž tímto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.