Martyp Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Ja mam komplet chromovy i s ventilkama...Moc to videt neni,ale neco prece..A zatim pohoda..Po tom lidi tolik nejdou jako po barevnejch hlinikovejch...Na Fabuli mi je ukradli 2x a otci te na Octave asi 4x,tak se na to vysral a dal tam plastaky..Jinak jak pise Bobik..Taky sem mel kdysi peknou antenu...A od ty doby sem pak na Fabuli vozil prut.. Lidi sou zmrdi!!! Editováno: 28. Srpen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 no až se někdy stavíš u mě na kafe tak pak až půjdeš k autu budeš nasranej loni v létě takhle přijel Borg a já mu říkám vsad se, že až půjdeme pryč už budeš mít kola bez čepiček a takových těch chrom návleků na ventilku a on myslíš? a hádejte jak to dopadlo lol lol byl nasranej jak sviňa a to byl u nás ais jen 20min se nedivim kdyz to mas domluveny s tim co tam hlida parkoviste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ja mam komplet chromovy i s ventilkama...Moc to videt neni,ale neco prece..A zatim pohoda..Po tom lidi tolik nejdou jako po barevnejch hlinikovejch...Na Fabuli mi je ukradli 2x a otci te na Octave asi 4x,tak se na to vysral a dal tam plastaky..Jinak jak pise Bobik..Taky sem mel kdysi peknou antenu...A od ty doby sem pak na Fabuli vozil prut..Lidi sou zmrdi!!! Sekal bych ruce hajzlům! Mě ukradli tu šprcku na tažny a stejně to nasere.Kdybych viděl toho hajzla co mi to bere tak se vsadim že bude pár dni na neschopence.Zmrdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 3x mi je corli ty smejdi, naposledy na Cerveny Lhote minuly mesic na hlidanem parkovisti, tak jsem se rozhodl vybocit z mody a nemit zadne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Mel sem cerveny hlinikovy koupil sem je s kolama. Ukradli je na strane ridice tak sem cekal jestli si prijdou pro dve zbyvajici a neprisli. Asi si to nekdo ukrad na MTB s autoventilkama. Tak sem v globusu koupil za asi 30kc normalni hlinikovy a ty zatim drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tak když mi ukradli čepičky,tak jsem trochu hledalna netu a našel zajímavý čepičky.Tady -- http://www.xtuning.eu/cze/kategorie-zbozi-...toznacek-2---12 Tak mě napadlo, kdo máte jaké čepičky ? stačí fotečky. Nestyďte se a pochlubte se. Ja zatím žádné,ale asi půjdu do těchhle : Tak tyhle samý ale s trochu jinou klíčenkou mi letos dovezl brácha z Bulharska za 60Kč a on si tam koupil VW jj tam sou jiný ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja mam komplet chromovy i s ventilkama...Moc to videt neni,ale neco prece..A zatim pohoda..Po tom lidi tolik nejdou jako po barevnejch hlinikovejch...Na Fabuli mi je ukradli 2x a otci te na Octave asi 4x,tak se na to vysral a dal tam plastaky..Jinak jak pise Bobik..Taky sem mel kdysi peknou antenu...A od ty doby sem pak na Fabuli vozil prut..Lidi sou zmrdi!!! Cece, na co tam mas tu kryci folii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Mě jich už ukradly měl jsem ventilky z passata zmizeli pak jsem si koupil podobné zmizeli. Tak jsem si pak koupil projistotu sadu navíc a dal to sobě a přítelkyni na kolo. Teď už zase na kole mám už jen jednu bo mi to postupně na autě rozkradli takže mám poslední rezervní a pak budu nasranej. To kradou kurvy malí si to dávájí na kola proto neberou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Proč...?? Já vozím v autě malej vercajk a je tam i desítka klíč mám to už od stodváci! navíc máš rezervu ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Proč...?? Já vozím v autě malej vercajk a je tam i desítka klíč mám to už od stodváci! navíc máš rezervu ne... Jo,mám dojezdovy kolo...to uzky.V kufru mám muziku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Proč...?? Já vozím v autě malej vercajk a je tam i desítka klíč mám to už od stodváci! navíc máš rezervu ne... Jo,mám dojezdovy kolo...to uzky.V kufru mám muziku... No vidis, v tom pripade, kdyz se trochu zamyslis zjistis, ze nepotrebujes na vymenu kola povolovat ventilek lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Proč...?? Já vozím v autě malej vercajk a je tam i desítka klíč mám to už od stodváci! navíc máš rezervu ne... Jo,mám dojezdovy kolo...to uzky.V kufru mám muziku... No vidis, v tom pripade, kdyz se trochu zamyslis zjistis, ze nepotrebujes na vymenu kola povolovat ventilek lol No jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mě to člověče ani nenapadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Máš u mě jedno velky pívo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já už přišel o hafo chrom čepiček a brácha zrovna tak! Hajzlové mizerný!!! Tak jsem se vytočil utáhl je ráčnou na obou autech co to šlo a je klid!!! Taky jsem to utáhl ale až pichnu kolo tak se z toho poseru... Proč...?? Já vozím v autě malej vercajk a je tam i desítka klíč mám to už od stodváci! navíc máš rezervu ne... Jo,mám dojezdovy kolo...to uzky.V kufru mám muziku... No vidis, v tom pripade, kdyz se trochu zamyslis zjistis, ze nepotrebujes na vymenu kola povolovat ventilek lol :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Mě už jich taky spousta zmizela, tak mám radši v zásobě další dvě sady. Teď už mi je delší dobu nikdo neukradl - vypadá to že už jsem vybavil všechny cyklisty v okolí, protože zásadně mizely po dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ja mam komplet chromovy i s ventilkama...Moc to videt neni,ale neco prece..A zatim pohoda..Po tom lidi tolik nejdou jako po barevnejch hlinikovejch...Na Fabuli mi je ukradli 2x a otci te na Octave asi 4x,tak se na to vysral a dal tam plastaky..Jinak jak pise Bobik..Taky sem mel kdysi peknou antenu...A od ty doby sem pak na Fabuli vozil prut..Lidi sou zmrdi!!! Cece, na co tam mas tu kryci folii? Ta uz tam davno neni..Byla tam asi pul hodky,co jsem tam dal kola..Zajimalo me,jak by to s tim vypadalo,kdyby ty "znacky" trochu opticky vystupovaly..Hnedka to slo dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Ja mam na Octe cervene - dusicek a na fabii taky cervene taky dusicek já měl po naplnění dusíku čepičky zelený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 tak tyhle tam mám letos druhé a přidal jsem krytky ventilků, tak uvidím jak dlouho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Mě jich už ukradly měl jsem ventilky z passata zmizeli pak jsem si koupil podobné zmizeli. Tak jsem si pak koupil projistotu sadu navíc a dal to sobě a přítelkyni na kolo. Teď už zase na kole mám už jen jednu bo mi to postupně na autě rozkradli takže mám poslední rezervní a pak budu nasranej. To kradou kurvy malí si to dávájí na kola proto neberou všechny. Tak to je celkem jasný že to z většiny budou malý haranti se supr rodičema popřípadě haranti našich milých tmavších spoluobčanů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak sem se vrátil z dovči,a nejenom že sem si tam zlomil ruku,tak mi ty ku.vy ukradli další lebzový čepičky.No a pak že se krade jen u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Dávejte obyč čepičky a máte se zlodějema pokoj.....nejsou sice tak hezký jako chrom nebo různě barevný ale zase tak nelákaj...nenechavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Dávejte obyč čepičky a máte se zlodějema pokoj.....nejsou sice tak hezký jako chrom nebo různě barevný ale zase tak nelákaj...nenechavce Jj už je tam mám,tak snad bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak už to mám taky za sebou. Šlohli mi je asi před dvěma hodinama. Obyčejné plastové žluté. Jednu tam nechali-chápete to? To mi hlava nebere jak může být někdo tak omezený k***a fix. Přál bych si toho kreténa dostat do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Dívám se jak řešíte mizení čepiček. Mně právě mizely i černé plastové, tak jsem koupil obyčejné kovové, ale zmizelo jich už šest asi za měsíc To jsem tedy fakt nečekal. Takže zkusím koupit nějaké na klíč nebo je utáhnout kleštěmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.