Publikováno Srpen 20, 200718 r Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat jestli někomu už odešla spojka kompresoru klimatizace. Mám 2 měsíce po záruce a v servisu mi řekli, že musí vyměnit celý kompresor za 13 tis. Kč. Nedá se ta spojka někde repasovat? Díky za rady
Srpen 20, 200718 r Fabie nema elektromagnetickou spojku na klimakompresoru... Mas Octavii nebo myslis neco jineho???
Srpen 20, 200718 r Autor Takhle my to řekl technik. Ještě říkal že to nejde vyměnit samostatně a že se musí vyměnit celý kompresor.
Srpen 20, 200718 r Autor Nevím co se rozbilo, ale když jsem půstil klimatizaci tak motor začal mít zvuk jak "diesel" a já mám tříválec
Srpen 20, 200718 r Fabia má kompesor Denos s naklápěcí deskou, je tam možná modulace chladícího výkonu 2% až 100% a nemá elektromagnetickou spojku.
Srpen 21, 200718 r odešla mi zhruuba před měsícem. Klasická spojka tam není, je tam nějaká guma na řemenici která se mi urvala. V servisu mi řekli , že jen vyměnit celý kompresor. Naštěstí tady máme šikovnou firmu , která mi to opravila. Stálo to 3 tis. Je to klima car ve Zlíně.
Srpen 21, 200718 r Aha, tak uz je jasno, o co jde... Ta guma opravdu oficialne jako nahradni dil neni, z tohoto duvodu tvrdi servis, ze se musi vymenit cely kompresor. Jak rika anry, sel bych do firmy, ktera se specializuje na opravy klimatizaci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.