prcek Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Chci koupit šlušnou octavii combi(aspoň 2003, TDI) do 300tis. a dost to spěchá. Poraďte kde, jak? Dik Martin Vondráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Chci koupit šlušnou octavii combi(aspoň 2003, TDI) do 300tis. a dost to spěchá. Poraďte kde, jak? Dik Martin Vondráček moznosti je hodne... ta 300 tis uz koupis slusnou octavku... hodne znamych naslo to svoje tady http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f...p;f_b=6&f_f[]=2&f_pt=300000&&pg_p=52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Co třeba autobazar mascars? Garantují prý stav a km! Dá se věřit garanci kilimetrů?? Martin Vondráček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 zkusil bych autoplace.cz zadej poptávku a uvidíš... mám dobrou zkušenost. sháněli mi BMW a známej tam koupil Forda Mondeo. Ale zase na to dost spěcháš, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 No docela by me zajimalo jak garantuji KM..? Jinak auta se daji koupit kdekoliv..pocinaje www.tipcars.cz kde sem tam inzeruji i soukromnici.. Ja bych ve tvem rpipade zkusil klido i Cartec MB www.certecmb.cz nebo Havex www.havex.cz a treba na neco narazis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Chci koupit šlušnou octavii combi(aspoň 2003, TDI) do 300tis. a dost to spěchá. Poraďte kde, jak? Dik Martin Vondráček moznosti je hodne... ta 300 tis uz koupis slusnou octavku... hodne znamych naslo to svoje tady http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f...p;f_b=6&f_f[]=2&f_pt=300000&&pg_p=52 Jo to je pravda já mámn za 335.000kč novou 1,6. Bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.