Publikováno Srpen 20, 200718 r Lidi,má ho někdo???Prosím o napsání zkušeností s tímto olejem.Chci si ho koupit do své 1.9 octavie.
Srpen 21, 200718 r Ahoj jezdím na olej SHELL HELIX ULTRA 5W-40 a naprostá spokojenost moje octa 1,9 TDi si jen libuje. Mám na tomto tipu oleje nalítáno nějakých 80 000 km a naprostá spokojenot. Jiný už tam nenaliju !!!!
Srpen 21, 200718 r Zdravim,nedavno jsem si nechal menit olej v autorizovanem servisu skodu,a dostal jsem tam preste tady ten shell!A spokojenost!Shell tak jako tak patri mezi spicky mezi olejema!
Srpen 22, 200718 r taky jsem na něj kdysi jezdil, ale nedávno jsem přešel na Valvoline, díky dobrým cenám od známýho a není o nic horší.... zůstanu u nej
Srpen 24, 201015 r nechám Shel Long Life 5W-30 po 380 kč litr a není nic lepšího...... M. Long life oleje nejlepší smrt pro tdi - díky dlouhým intervalům výměny. Shell je super volil bych snad jen 5W-30 pro lehkoběžné motory z důvodu viskozity toho oleje a tím pádem lepšího mazání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.