Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, som tu novy a chcel by som poprosit o radu. Mam 1.8 T '99 a hnevaju ma spolujazdcove dvere. Cital som forum a na 99% to bude mikrospinac. Moja otazka je ako dostanem ten zamok von? Je mi jasne ze musim rozobrat tapacir atd. Lenze ked chcem vybrat klucku, nastane problem. V manuale mam napisane ze mam otocit klucom vo dverach, ja vsak vo dverach dierku na kluc vobec nemam. A dalsia vec je ze ked chcem uvolnit tu skrutku ktora je na cele dveri, tak neviem aky kluc pouzit 3ka inbus je maly 4ka velky. Dakujem za akukolvek pozitivnu radu. :palec2:

Pokud nemáš na klice zámek pro klíč, tak to vyndáš bez něj. A k tomu šroubku, moc si to už nepamatuju, ale myslím si, že je tam torx a né imbus.

• Autor

Dakujem za rady, uz mi je to jasne.......inak je tam torx 20, lenze to som zistil az na vodicovych dverach. V tych spolujazdcovych predchadzajuci majitel tu hlavicku tej skrutky tak znicil, ze mi nepomoze uz ani ten torxny kluc, neviete poradit ako by som ho vybral? Asi mi zostava len nasilie, lenze ako? Dik

Dakujem za rady, uz mi je to jasne.......inak je tam torx 20, lenze to som zistil az na vodicovych dverach. V tych spolujazdcovych predchadzajuci majitel tu hlavicku tej skrutky tak znicil, ze mi nepomoze uz ani ten torxny kluc, neviete poradit ako by som ho vybral? Asi mi zostava len nasilie, lenze ako? Dik

kup si torx o jeden rozměr větší a zkus ho tam naklepnout, poku se ti to povede, tak pak tam dej nový, ten starý šroub už tam nevracej. A bacha, naťukávej opatrně, je to tam částečně z hliníku.

V nejhorším buď vypilovat drážku pro plochý šroubovák a nebo odvrtat

• Autor

Panove - dakujem vsetkym za rady :palec2: , s tym vacsim torxom som to skusal, lenze od 20ky je potom uz len 25ka a ten je moc, takze bud ta drazka, alebo to budem musiet odvrtat :disgust: len dufam ze tam nic nepo....

Já ten šroubek neměl moc zatáhlej, takže mi šel klidně povolit šroubováčkem. Stačí aby se trochu chytnul.

• Autor

Takze uz to mam konecne spravene :punk: Dal som na radu kazdeho z Vas, takze som to ciastocne odvrtal a potom som tam nabil (opatrne) 20ku torx. Vytiahol, rozobral a nebol vadny mikrospinac, ale len preskoceny taky plastovy jazycek, ktory sa pohybuje hore-dolu. Napravil som a funguje bezvadne. Smutne vsak je ze na druhy den mi odisiel zamok vo vodicovych dverach :aggressive: ten sa uz nedal opravit - normalne v tej mechanickej casti praskla jedna suciastka, ale uz je to vymenene opravene. Dufam ze so zamkami uz mam pokoj :wacko:

Upraveno od 3D controler

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.