Publikováno Srpen 21, 200718 r Potrebuji zapojit na neobsazenou pojistku tempomat. Ale nevim jaky rozmer kontaktu potrebuji na osazeni pojistkove pozice. Je stejny jako v ISO konektoru radia? Jestli ne, mohl by mi nekdo napsat rozmer abych si ho moch ve skodovce koupit? Jeste jaky odber ma tempomat? Podle me to bude jen nekolik mA, takze by mela stacit nejslabsi pojistka..je to tak? Diky!
Srpen 22, 200718 r Autor Potrebuji zapojit na neobsazenou pojistku tempomat. Ale nevim jaky rozmer kontaktu potrebuji na osazeni pojistkove pozice. Je stejny jako v ISO konektoru radia? Jestli ne, mohl by mi nekdo napsat rozmer abych si ho moch ve skodovce koupit? Jeste jaky odber ma tempomat? Podle me to bude jen nekolik mA, takze by mela stacit nejslabsi pojistka..je to tak? Diky! Prosiiim poradte...urcite to vi kazdej trosku lepsi Octavko-elektrikar...a me to usetri spoustu casu ;-)
Srpen 23, 200718 r Do "male" pozice treba N_906_844_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm), do velke N_907_326_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm).
Srpen 23, 200718 r Autor Do "male" pozice treba N_906_844_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm), do velke N_907_326_01 (prurez dratu od 0,5 do 1mm). To sem presne potreboval a jeste mi rekni jesi to nahodou neni stejnej jako se dava do ISO konektoru radia...tech mam totiz mraky :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.