Sklenar Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Nazdárek, mám Octávku 1.6 74 kw a mám neustále problémy s Halovým snímačem. Když přidám plyn, auto nejde do tahu, až tak po pěti vteřinách jakoby poskočí a začne táhnout. To samé se děje, když pustím plyn, opět jakoby skočil zpět. Do prudkého kopce se s tím ale skoro vůbec nedá vyjet. Na Vagu ukazuje Halův snímač G40 - nesmyslný signál. Ve škodovce mi snímač vyměnili, ale pořád nic. Teď mi i vyměnili snímač na klikovce G 28, protože jsou prý spojený a můžou se rušit. A co myslíte, žádná změna a na Vagu stále stejná chyba. Nemůže být vadná ŘJ? A když ano, zjistí to VAG? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Nemáš nové rozvody, měl jsem přesně ten samý problém ,,Halův snímač G40 - nesmyslný signál", byly dané o zub. 1,6 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 To je možné, nové rozvody mám a od té doby to zlobí.... A dá se to zjistit Vagem, nebo to musím rozebrat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 To je možné, nové rozvody mám a od té doby to zlobí....A dá se to zjistit Vagem, nebo to musím rozebrat? Díky Shoď kryt rozvodů a nastav kola na značky, jestli je to o zub, tak ti jedna značka nebude souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 To udělám. Jen jsem chtěl vědět, zda-li se to dá udělat nějak jednoduše, protože shazovat rozvody není až zas taková legrace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 A taky občas blbnou vodiče k čidlu-prověřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Vagem to nezjistíš, bude Ti to házet tuhle chybu. Srovnal mi to kámoš a nic nerozebíral, jen povolil a správně nastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 No a to kolo, na kterém je, nemá žádnou aretaci? A dá se to nastavit bez hřebínku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak bohužel je to na 99% vádná ŘJ. Otázka zní, co teď, 25 000 Kč. je celkem dost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlavacek Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak bohužel je to na 99% vádná ŘJ. Otázka zní, co teď, 25 000 Kč. je celkem dost.... Co takhle jetou? Např. v Prase v Čerpadlové ulici ji určitě seženeš. Při výměně budeš potřebovat PIN k imobilizéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Dík. Zkusím to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky30 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dík. Zkusím to tam Ahoj právě řeším stejný problém na 1.6 74kW,r.98 stále píše snímač otáček G28( na klice),koupil jsem nový snímač-nic kabely až do Řj jsou ok,rozvody jsou taky ok a Řj motoru jsem vyměnil dnes a furt to samý.Už nevím.Co s tím???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklenar Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No to je mazec. ŘJ jsem ještě nevyměnil a jak tak koukám, kdo ví, budeli to tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k1820 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) nazdárek. tak cca ten sami problem aj u mna octavia 1.6 74 kW-rv 1998 ak by ste mi vedeli nejak poradit budem rád/aj moj servisák co mi dela auto/ problem je nasledovny:tak zacinalo to skrtící klapkou,ktora sa vymenila a dala original a slapala gut.ale...tak cca 2-3 tyzdne na to sa mi znicoho zacal zdochynat motor ked bola vyradená rychlost/proste naprázdno mi to sem tam zdochynalo/a pocase cim dalej tym viac,po tomto zdochnutí motora to slo nastartovat len tak tak...po nastartovaní auto nemalo tah.Tak sem sel k znamemu hodili na diagnozu a ukazalo tam chybu snámaca otacok G28-sporadická chyba. mrkol na nu precistil ju ale nepomohlo.Sem tam nastartuje dobre sem tam mu to trva.ted vlastne mám objednany ten snímac cakam nanho cca 2500 kc...ale neverim jak som to cital tady ze to pomoze,tak ted vlastne fakt nevím jak dál.s riadiacou jednotku ze pry je vse ok, a keby nebola tak ze to Vag ukáze.tak ak ste niekto od tej doby prisli na nieco budem velmi rád ak by ste mi pomohli!!Dakujem pekne! pripadne mozte aj na mail ak sa dá thx!!!! patvaros@seznam.cz Editováno: 26. leden 2008, autor: k1820 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k1820 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 tak teda to byl ten snimac,/dal se novy cca 2500-3000 kc/chvala bohu to odtedy jede!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.