Publikováno Srpen 26, 200718 r Nazdar vsetci, Chcel by som sa s Vami poradit. Mam taky problem, ktory sa zacal objavovat len v poslednej dobe. Mam Fabiu 2001 1,4 MPI (44 kW) Comfort. Ide o to, ze pocas jazdy po preradeni rychlosti a pusteni spojky do zaberu sa ozve klopnutie. Vychadza to pravdepodobne spredu ale neklopne to uplne stale, iba asi v 70% pripadov preradenia......zatial som to uplne detailne neskumal, ale popravde ani neviem co by to mohlo byt. Nestretli ste sa s tym? Prosim poradte.....kazda rada dobra :-) Dik.
Srpen 30, 200718 r Mne to robi tiez na 1,2 a neklepne to len vtedy ak velmi opatrne dopustim spojku alebo ak to urobim s vacsim plynom - tak ze trochu smyka spojka
Srpen 31, 200718 r Ségře to dělá cca od 80.000 km, teď má najeto 100k, zatím se nic nepos...., takže neřeším, auto jezdí pořád stejně, ale dělá to i při volnoběhu tak nevim. Jíra
Srpen 31, 200718 r Autor Ja mam najazdenych 81500 km a zacalo to teraz robit castejsie ako predtym.........netusim co by to mohlo byt.........uvazoval som ci to nebudu vybite silenbloky ktore drzia motor a pri pustani spojky momentiom, ktory vznikne tak klepe zelezo na zelezo.......je to taky zelezny zvuk, tak neviem......
Srpen 31, 200718 r Mne to občas tiež spraví, bližšie som to neskúmal ale myslím si, že je to vôľa v prevodovke...
Říjen 4, 200717 r Tak me to zacalo klepat dneska, hlavne pri jizde na 1. a 2. v momentě kdy sešlápnu spojoový pedál a chci přeřadit výš, tak to klepne, mam najeto 78000km. Opravdu nikdo nevíte čim to je ???
Říjen 4, 200717 r Je to normální, už se to tu probíralo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10176
Říjen 5, 200717 r Je to normální, už se to tu probíralo.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10176 Díkes za radu, takže už vím co to dělá a teď co s tim ? Řešit výměnou, opravou ?? nebo se na to vysrat a pustit si nahlas rádio... ?? Eště mě napadá jestli se to bude nějak vývýjet tzn. cvakat častějc, nebo víc nahlas ??
Říjen 5, 200717 r Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho .
Říjen 5, 200717 r Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho . Tak u mě to opravdu povolená matka neni, ael pravděpodobně ten dvojhmotovej xindl, jak sem byl zasvěcen, takže se zase vracim k otázce co s tim ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.