Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar vsetci,

Chcel by som sa s Vami poradit. Mam taky problem, ktory sa zacal objavovat len v poslednej dobe. Mam Fabiu 2001 1,4 MPI (44 kW) Comfort.

Ide o to, ze pocas jazdy po preradeni rychlosti a pusteni spojky do zaberu sa ozve klopnutie. Vychadza to pravdepodobne spredu ale neklopne to uplne stale, iba asi v 70% pripadov preradenia......zatial som to uplne detailne neskumal, ale popravde ani neviem co by to mohlo byt. Nestretli ste sa s tym? Prosim poradte.....kazda rada dobra :-)

Dik.

Vloženo

Mne to robi tiez na 1,2 a neklepne to len vtedy ak velmi opatrne dopustim spojku alebo ak to urobim s vacsim plynom - tak ze trochu smyka spojka

Vloženo

Ja mam najazdenych 81500 km a zacalo to teraz robit castejsie ako predtym.........netusim co by to mohlo byt.........uvazoval som ci to nebudu vybite silenbloky ktore drzia motor a pri pustani spojky momentiom, ktory vznikne tak klepe zelezo na zelezo.......je to taky zelezny zvuk, tak neviem......

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho .

Vloženo
Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho .

Tak u mě to opravdu povolená matka neni, ael pravděpodobně ten dvojhmotovej xindl, jak sem byl zasvěcen, takže se zase vracim k otázce co s tim ??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...