ocec Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Nazdar vsetci, Chcel by som sa s Vami poradit. Mam taky problem, ktory sa zacal objavovat len v poslednej dobe. Mam Fabiu 2001 1,4 MPI (44 kW) Comfort. Ide o to, ze pocas jazdy po preradeni rychlosti a pusteni spojky do zaberu sa ozve klopnutie. Vychadza to pravdepodobne spredu ale neklopne to uplne stale, iba asi v 70% pripadov preradenia......zatial som to uplne detailne neskumal, ale popravde ani neviem co by to mohlo byt. Nestretli ste sa s tym? Prosim poradte.....kazda rada dobra :-) Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Mne to robi tiez na 1,2 a neklepne to len vtedy ak velmi opatrne dopustim spojku alebo ak to urobim s vacsim plynom - tak ze trochu smyka spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ségře to dělá cca od 80.000 km, teď má najeto 100k, zatím se nic nepos...., takže neřeším, auto jezdí pořád stejně, ale dělá to i při volnoběhu tak nevim. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocec Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ja mam najazdenych 81500 km a zacalo to teraz robit castejsie ako predtym.........netusim co by to mohlo byt.........uvazoval som ci to nebudu vybite silenbloky ktore drzia motor a pri pustani spojky momentiom, ktory vznikne tak klepe zelezo na zelezo.......je to taky zelezny zvuk, tak neviem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mne to občas tiež spraví, bližšie som to neskúmal ale myslím si, že je to vôľa v prevodovke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Tak me to zacalo klepat dneska, hlavne pri jizde na 1. a 2. v momentě kdy sešlápnu spojoový pedál a chci přeřadit výš, tak to klepne, mam najeto 78000km. Opravdu nikdo nevíte čim to je ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Je to normální, už se to tu probíralo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10176 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Je to normální, už se to tu probíralo.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10176 Díkes za radu, takže už vím co to dělá a teď co s tim ? Řešit výměnou, opravou ?? nebo se na to vysrat a pustit si nahlas rádio... ?? Eště mě napadá jestli se to bude nějak vývýjet tzn. cvakat častějc, nebo víc nahlas ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho . Tak u mě to opravdu povolená matka neni, ael pravděpodobně ten dvojhmotovej xindl, jak sem byl zasvěcen, takže se zase vracim k otázce co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.