dekom Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Zdravim mám dotaz,kde by se dalo sehnat na netu 4x znak škoda na al kola? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Zdravim mám dotaz,kde by se dalo sehnatna netu 4x znak škoda na al kola? Díky to by asi muselo bejt konkretni foto na jaky kola....kamarad pracuje nekde kde vyrabej takovy ty plastovy poklice na auta primo pro skodovku a maj tam znaky....akorat ten co mi daval se treba me do mejch elektronu nevleze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Zdravim mám dotaz,kde by se dalo sehnatna netu 4x znak škoda na al kola? Díky Nazdárek podívej se do bazaru já takhle jedny koupil úplně nové a za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Na netu jsem se po tom neshanel, ale videl jsem to prodavat na srazech u stanku, universal na vsechny stredy kol nalepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja je koupil normalně v mototechně.Sada čtyři kusy asi za 120.Jsou smolepící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Mají to skoro všude, na netu třeba tady: http://www.autolepky.cz/tuning-samolepky-s...kovych-kol.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Koukal jsem se na obal a je to odtud http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1007...Z&oid=84192 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 To já tu zátku doprostřed alu kola se znakem koupil ve značkovém servisu 1 za 120kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.