vikino1 Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Tak som si bol dnes zasa testnúť olej na SHELL-ke.Mám Mogul 10W40 je na ňom najazdené cca 12000km. Z výsledku merania som dá sa povedať trochu prekvapený lebo test dopadol lepšie ako meranie pred pár mesiacmi /vis prvý príspevok/. Dnes prístroj nameral asi 1/3 zeleného políčka. Teraz neviem či to vôbec o niečom je alebo sa kvalita oleja sa z narastajúcim počtom km zvyšuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Je to od SHELLU dobrej marketinkovej tah. Kvalitní rozbor oleje stojí tisíce...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tak akce u Shellu na kontrolu opotrebeni oleje jeste stale funguje,nechal jsem si to udelat v Plzni u autobusaaku.Zajimalo by snad nejen mne,jak jste kdo dopadl.Spousta z vas bere V-power,tak snad nebude problem si jen tak pro zajimavost hrube testnout svuj olejicek,co vy na to?Je to otazka cca.3 minut. takze O1 1.6 75kw LPG + Esso Ultron 5w-40 - po 10000km opotrebeni 12% - stale v zelenem poli. Tesim se na dalsi prispevky,myslim,ze pro lidi,co vahaji,jaky dat olej,by to mohlo byt hrube orientacni voditko.A prosim nelhat,dekuji. Editováno: 20. Květen 2008, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tak akce u Shellu na kontrolu opotrebeni oleje jeste stale funguje,nechal jsem si to udelat v Plzni u autobusaaku.Zajimalo by snad nejen mne,jak jste kdo dopadl.Spousta z vas bere V-power,tak snad nebude problem si jen tak pro zajimavost hrube testnout svuj olejicek,co vy na to?Je to otazka cca.3 minut.takze O1 1.6 75kw LPG + Esso Ultron 5w-40 - po 10000km opotrebeni 12% - stale v zelenem poli. Tesim se na dalsi prispevky,myslim,ze pro lidi,co vahaji,jaky dat olej,by to mohlo byt hrube orientacni voditko.A prosim nelhat,dekuji. A proč opět nové téma, když se o tom již zde psalo? Nemohlo se to téma ZNOVU navázat? Musíme to rozdrobit do X tisíc dalších? Hledal jsem za tebe a tady je to téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=535556 Editace: upravil jsem odkaz, aby to šlo přímo na 1.příspěvek Editováno: 20. Květen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 A proč opět nové téma, když se o tom již zde psalo?Nemohlo se to téma ZNOVU navázat? Musíme to rozdrobit do X tisíc dalších? Psalo,ale o vysledkach nic.Fakt hodnotny prispevek Petre. proto sem piste jen vysledky,ne diskuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Psalo,ale o vysledkach nic.Fakt hodnotny prispevek Petre. proto sem piste jen vysledky,ne diskuze. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=535556 Tady to je.. Stačila minuta a řetězec: SHELL+KONTOLA+OLEJ.. Editace: upravil jsem odkaz, aby to šlo přímo na 1.příspěvek Editováno: 20. Květen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.