Publikováno Srpen 30, 200718 r Zdravím všetkých, pri brzdeni pocas navratu pedalu sa ozyva dobre pocutelny piskot. Vsetko, kam sa dostanem zo strany pedalu som postriekal silikonovym olejom, pricom zo strany motora sa nikam nedostanem, kedze je tam teleso posilovaca. Poradi niekto ako na to?
Srpen 30, 200718 r Ja si myslím, že to nebude pedál ale brzdový bubon. Stáva sa to aj mne na fabii, stačí to vždy premazať a je pokoj na cca rok. Poriadne si to ešte vypočuj...
Srpen 30, 200718 r anebo je to nějakej ventilek na posilovači, který určitě nepůjde spravit jinak než výměnou celýho posilovače...
Srpen 31, 200718 r Autor Ja si myslím, že to nebude pedál ale brzdový bubon. Stáva sa to aj mne na fabii, stačí to vždy premazať a je pokoj na cca rok. Poriadne si to ešte vypočuj... Je to celkom možné. Čo konkrétne by som mal teda pomastiť? Dik...
Srpen 31, 200718 r Rozober bubon, vyčisti ho od nečistôt a premaž všetky pohybujúce sa časti. Použi napr. WD-40
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.