micenko Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Zdravím všetkých, pri brzdeni pocas navratu pedalu sa ozyva dobre pocutelny piskot. Vsetko, kam sa dostanem zo strany pedalu som postriekal silikonovym olejom, pricom zo strany motora sa nikam nedostanem, kedze je tam teleso posilovaca. Poradi niekto ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Ja si myslím, že to nebude pedál ale brzdový bubon. Stáva sa to aj mne na fabii, stačí to vždy premazať a je pokoj na cca rok. Poriadne si to ešte vypočuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 anebo je to nějakej ventilek na posilovači, který určitě nepůjde spravit jinak než výměnou celýho posilovače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micenko Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ja si myslím, že to nebude pedál ale brzdový bubon. Stáva sa to aj mne na fabii, stačí to vždy premazať a je pokoj na cca rok. Poriadne si to ešte vypočuj... Je to celkom možné. Čo konkrétne by som mal teda pomastiť? Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Rozober bubon, vyčisti ho od nečistôt a premaž všetky pohybujúce sa časti. Použi napr. WD-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micenko Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Premazané. Dakujem vsetkym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.