oct Vloženo 6. Prosinec 2007 Vloženo 6. Prosinec 2007 Mam ACER TM 4500 jiz tri roky roky a bez jedineho problemu. Asi zalezi na jednotlivem kusu. CAD nedelam, ale urcite je lepsi PC. I pro vetsi aplikace Office pouzivam radeji PC. Citovat
Petr Vloženo 10. Prosinec 2007 Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak tohle je dobrá nabídka: http://www.petra.cz/produkt/asus-f5r-ap198...00-kam-wlan-bt/ ASUS F5R-AP198 + 1GB RAM ZDARMA (WXGA 15.4", CDT2130, 2GB, 160GB, DVD±RW, X1100, kam, WLAN, BT) cena 16.990,- vč. DPH. Citovat
Jarin009 Vloženo 13. Prosinec 2007 Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) tak jsem si včera pořídil novou hračku Asus F3U-AP059C Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Jarin009 Citovat
lukash Vloženo 13. Prosinec 2007 Vloženo 13. Prosinec 2007 Mam ACER TM 4500 jiz tri roky roky a bez jedineho problemu. Asi zalezi na jednotlivem kusu. CAD nedelam, ale urcite je lepsi PC. I pro vetsi aplikace Office pouzivam radeji PC. Dokud se nedostaneš do servisu, tak je Acer dobrá volba - ale většina Acerů z mého okolí musela navštívit servis a pak se to s nima vezlo Citovat
oct Vloženo 13. Prosinec 2007 Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak to mam tedy kliku protoze bych nemohl byt zde a musel bych si poridit soukr PC Citovat
maros Vloženo 13. Prosinec 2007 Vloženo 13. Prosinec 2007 tak jsem si včera pořídil novou hračku Asus F3U-AP059C Podle oznaceni,to mas uz s OS,urco = Visty,ze ? Ja si ho take chtel koupit ale mit tam XP,a bylo receno,ze se dost spatne schaneji ovladace na XP.Tak nevim. Jak jsi spokojeny ? Citovat
Jarin009 Vloženo 14. Prosinec 2007 Vloženo 14. Prosinec 2007 Podle oznaceni,to mas uz s OS,urco = Visty,ze ? Ja si ho take chtel koupit ale mit tam XP,a bylo receno,ze se dost spatne schaneji ovladace na XP.Tak nevim. Jak jsi spokojeny ? Jj je tam vista ;)myslím,že ovladače není problém sehnat né?spokojenost je,ale to ukáže čas a hlavně až to píchnu na internet Citovat
Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2007 Vloženo 14. Prosinec 2007 Můj názor je jedině notebook od Lenova...Lenovo-IBM. Citovat
MichalF Vloženo 14. Prosinec 2007 Vloženo 14. Prosinec 2007 Můj názor je jedině notebook od Lenova...Lenovo-IBM. Uz je to jen Lenovo, zadne IBM Jinak kazdopadne to neni spatna volba Citovat
bicouncz Vloženo 17. Prosinec 2007 Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Prihodim i moje zkusenosti.Koupil jsem ted toto: http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6720...7.htmpouzivam jiz mesic a naprosto bez problemu. Urcite nebrat Acer,Asus a Umax...se vsemi uvedenymi otresne zkusenosti(reklamace,provedeni= ) Kdyz chces neco,co vydrzi,kup HP,Dell,nebo IBM(Lenovo).U HP je prave vyborny pomer cena-vykon.Lenovo a Dell nelze v CR zakoupit bez OS(windows nemam a nechci)Za posledni dve znacky si ale PORADNE priplatis,ale nekomu,kdo nema notas jako psaci stroj a ma ho opravdu na praci a "taha ho vsude",je to asi nejlepsi volba.V te cene je totiz naprosto supr servis a zaruka,ze by jsi o svoje data v pripade poruchy nemel prijit...(to je samozrejme relativni..zalezi na druhu a charakteru poruchy;-)).. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: bicouncz Citovat
mrzount Vloženo 17. Prosinec 2007 Vloženo 17. Prosinec 2007 Jj je tam vista ;)myslím,že ovladače není problém sehnat né?spokojenost je,ale to ukáže čas a hlavně až to píchnu na internet Na to pozor! Jak bude u noťasu napsáno "certifeid for windows vista", tak bude problém s instalací všemožných ovladačů. Stačí mrknout na různá fóra o pc. Někdy se dají použít starší ovladače nebo z jiného modelu, ale je to strastiplná cesta. Citovat
mery Vloženo 17. Prosinec 2007 Vloženo 17. Prosinec 2007 Já mám visty přes rok a mám na noťasu jen Vista compatible a všechny drivery se dají v klidku sehnat na internetu a to pro visty, nemusím používat nějaké starší....takže pokud ten notebook není starší jak rok a půl, tak úplně v poho Citovat
Jarin009 Vloženo 17. Prosinec 2007 Vloženo 17. Prosinec 2007 Na to pozor! Jak bude u noťasu napsáno "certifeid for windows vista", tak bude problém s instalací všemožných ovladačů. Stačí mrknout na různá fóra o pc. Někdy se dají použít starší ovladače nebo z jiného modelu, ale je to strastiplná cesta. neboj na vše mám své lidi v dnešní době jde všechno až kolikrát nad tím člověk kroutí hlavou Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.