oct Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Mam ACER TM 4500 jiz tri roky roky a bez jedineho problemu. Asi zalezi na jednotlivem kusu. CAD nedelam, ale urcite je lepsi PC. I pro vetsi aplikace Office pouzivam radeji PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tak tohle je dobrá nabídka: http://www.petra.cz/produkt/asus-f5r-ap198...00-kam-wlan-bt/ ASUS F5R-AP198 + 1GB RAM ZDARMA (WXGA 15.4", CDT2130, 2GB, 160GB, DVD±RW, X1100, kam, WLAN, BT) cena 16.990,- vč. DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) tak jsem si včera pořídil novou hračku Asus F3U-AP059C Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: Jarin009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mam ACER TM 4500 jiz tri roky roky a bez jedineho problemu. Asi zalezi na jednotlivem kusu. CAD nedelam, ale urcite je lepsi PC. I pro vetsi aplikace Office pouzivam radeji PC. Dokud se nedostaneš do servisu, tak je Acer dobrá volba - ale většina Acerů z mého okolí musela navštívit servis a pak se to s nima vezlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak to mam tedy kliku protoze bych nemohl byt zde a musel bych si poridit soukr PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak jsem si včera pořídil novou hračku Asus F3U-AP059C Podle oznaceni,to mas uz s OS,urco = Visty,ze ? Ja si ho take chtel koupit ale mit tam XP,a bylo receno,ze se dost spatne schaneji ovladace na XP.Tak nevim. Jak jsi spokojeny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Podle oznaceni,to mas uz s OS,urco = Visty,ze ? Ja si ho take chtel koupit ale mit tam XP,a bylo receno,ze se dost spatne schaneji ovladace na XP.Tak nevim. Jak jsi spokojeny ? Jj je tam vista ;)myslím,že ovladače není problém sehnat né?spokojenost je,ale to ukáže čas a hlavně až to píchnu na internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Můj názor je jedině notebook od Lenova...Lenovo-IBM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Můj názor je jedině notebook od Lenova...Lenovo-IBM. Uz je to jen Lenovo, zadne IBM Jinak kazdopadne to neni spatna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Prihodim i moje zkusenosti.Koupil jsem ted toto: http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6720...7.htmpouzivam jiz mesic a naprosto bez problemu. Urcite nebrat Acer,Asus a Umax...se vsemi uvedenymi otresne zkusenosti(reklamace,provedeni= ) Kdyz chces neco,co vydrzi,kup HP,Dell,nebo IBM(Lenovo).U HP je prave vyborny pomer cena-vykon.Lenovo a Dell nelze v CR zakoupit bez OS(windows nemam a nechci)Za posledni dve znacky si ale PORADNE priplatis,ale nekomu,kdo nema notas jako psaci stroj a ma ho opravdu na praci a "taha ho vsude",je to asi nejlepsi volba.V te cene je totiz naprosto supr servis a zaruka,ze by jsi o svoje data v pripade poruchy nemel prijit...(to je samozrejme relativni..zalezi na druhu a charakteru poruchy;-)).. Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: bicouncz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Jj je tam vista ;)myslím,že ovladače není problém sehnat né?spokojenost je,ale to ukáže čas a hlavně až to píchnu na internet Na to pozor! Jak bude u noťasu napsáno "certifeid for windows vista", tak bude problém s instalací všemožných ovladačů. Stačí mrknout na různá fóra o pc. Někdy se dají použít starší ovladače nebo z jiného modelu, ale je to strastiplná cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Já mám visty přes rok a mám na noťasu jen Vista compatible a všechny drivery se dají v klidku sehnat na internetu a to pro visty, nemusím používat nějaké starší....takže pokud ten notebook není starší jak rok a půl, tak úplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Na to pozor! Jak bude u noťasu napsáno "certifeid for windows vista", tak bude problém s instalací všemožných ovladačů. Stačí mrknout na různá fóra o pc. Někdy se dají použít starší ovladače nebo z jiného modelu, ale je to strastiplná cesta. neboj na vše mám své lidi v dnešní době jde všechno až kolikrát nad tím člověk kroutí hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.