Radeek Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97 tady je link [ Link ] díky za odpovědi http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.p...roducts_id/5040 Editováno: 3. Září 2007, autor: Radeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97tady je link [ Link ] díky za odpovědi Link je napsanej hezky, dobre, ale nikoliv fnkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97tady je link [ Link ] díky za odpovědi Link je napsanej hezky, dobre, ale nikoliv fnkcni Me ten link chodi normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) Me ten link chodi normalne No ono ten link teraz uz ide kazdemu, ale Radeek tuto otazku sem napisal "Zasláno včera, 12:26 PM" v tomto zneni: "Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97 tady je link [ Link ] díky za odpovědi" Teda dal sem (link) bez linku Nato reagoval davon: "Link je napsanej hezky, dobre, ale nikoliv fnkcni " Radek sa spamatal az dnes a chybajuci link sem dodal az dnes ..."Tento příspěvek byl editován Radeek: Dnes, 08:34 AM " Editováno: 3. Září 2007, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 inak chlapi super, vy tu rozoberate či ten posraný link funguje alebo nie. vyserte nan. a radšej povedzte či máte niekot skusenosti s tým výrobkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 inak chlapi super, vy tu rozoberate či ten posraný link funguje alebo nie. vyserte nan. a radšej povedzte či máte niekot skusenosti s tým výrobkom OK ja osobne s tym skusenost nemam, ale urcite sa tu niekto najde kto take nieco montoval, len treba vydrzat "fachmani" maju kopu prace v garazach a nesedia stale pri nete, ale urcite skor ci neskor precitaju a poradia. Inak nevyzera to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Zkusenost nemam, dle me je to vsak cenove prehrsle natazene... Co treba Newman? http://www.newman-tuning.com/index_go.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radeek Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 mě se to zdá taky dost Newmana jsem kontaktoval zaatim se neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 ta cena co je pod tím odkazem je nejlevnější co jde po netu sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radeek Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) tak to na mají oktu stejně nejde je to prej až od roku 01 škoda nevítě někdo kde se dá dobře sehnat podsvícení??chci změnu ta červená už se mi nelíbí Editováno: 4. Září 2007, autor: Radeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 môžeš dať modré, zelené, biele, žlté, ale jedine výmenou smd led diod v budíku svojpomocne ťa to výde tak cca na 400 - 500 ale potrebuješ micropajku a šikovné ruky. A hlavne chuť do práce. Ja som si menil sám tiež som mal červené dal som modré, ale už premíšlam dať biele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radeek Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 a kde se dobře daj koupit ty led diody?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.