Jump to content

rada plazma budíky

Radeek
 Share

Recommended Posts

Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97

tady je link

[ Link ]

díky za odpovědi

Link je napsanej hezky, dobre, ale nikoliv fnkcni :feve:

Me ten link chodi normalne :p

post-4174-1188821924_thumb.jpg

Me ten link chodi normalne :p

No ono ten link teraz uz ide kazdemu, ale Radeek tuto otazku sem napisal "Zasláno včera, 12:26 PM" v tomto zneni:

"Čau potřeboval bych poradit nemáte někdo zkušenosti s těmahle plazma budíkama??já jen jestli mi půjdou na olctu z roku 97

tady je link

[ Link ]

díky za odpovědi"

Teda dal sem (link) bez linku lol

Nato reagoval davon:

"Link je napsanej hezky, dobre, ale nikoliv fnkcni "

Radek sa spamatal az dnes a chybajuci link sem dodal az dnes ..."Tento příspěvek byl editován Radeek: Dnes, 08:34 AM "

:smich:lol:smich:

Edited by BEDUIN

inak chlapi super, vy tu rozoberate či ten posraný link funguje alebo nie. vyserte nan. a radšej povedzte či máte niekot skusenosti s tým výrobkom

OK ja osobne s tym skusenost nemam, ale urcite sa tu niekto najde kto take nieco montoval, len treba vydrzat "fachmani" maju kopu prace v garazach a nesedia stale pri nete, ale urcite skor ci neskor precitaju a poradia. Inak nevyzera to zle ;):palec2:

môžeš dať modré, zelené, biele, žlté, ale jedine výmenou smd led diod v budíku svojpomocne ťa to výde tak cca na 400 - 500 ale potrebuješ micropajku a šikovné ruky. A hlavne chuť do práce. Ja som si menil sám tiež som mal červené dal som modré, ale už premíšlam dať biele. :kol-131: