Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Čau chlapy je tu někdo z Písku nebo okolí tak 10km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 V okolí 10km ne, ale 13 - 15km... Protivín Jsem tam o víkendech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Hmm, taky jsem koukal, ze zakladatel se trha od Jihocechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Hmm, taky jsem koukal, ze zakladatel se trha od Jihocechu? Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.