Publikováno Září 4, 200718 r Zdravim... chci se zeptat... je možné že mám špatně nastavené vstřik. tlaky? Nadměrně to kouří , při 4.rychl.st. a když to držím tak po tech 2500/min tak kouří pořád... anebo kroužky? .. nebo něco jiného?.. kdyžtak nabídněte nějakou možnost díkes
Září 4, 200718 r Zdravim... chci se zeptat... je možné že mám špatně nastavené vstřik. tlaky? Nadměrně to kouří , při 4.rychl.st. a když to držím tak po tech 2500/min tak kouří pořád... anebo kroužky? .. nebo něco jiného?.. kdyžtak nabídněte nějakou možnost díkes Asi mluvíš o TDI, trochu popiš auto...
Září 4, 200718 r Autor sorry... 1,9Tdi 81kW r.v. 2002 , je to po servisu. od té doby se mi zdá jakoby ten motor jel nepravidelně.... a kouří ,vím že kouří při sešlápnutí normálně, ale tohle je clona že mě není vidět:) trysky? špatně nastaveno?
Září 4, 200718 r Autor barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky Upraveno Září 4, 200718 r od Lukáš85
Září 5, 200718 r barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky Zkousel jsi odpojit EGR????Muze byt seknute treba.A predtim to nedelalo???
Září 5, 200718 r Autor Egr jsem neodpojoval.. to mě nenapdalo..vidiš.. ale pořád cvaká, nevim jestli má cvakat i při jízdě, pořád? Jinak výkonově se to malinko zbrzdilo...
Září 5, 200718 r Egr jsem neodpojoval.. to mě nenapdalo..vidiš.. ale pořád cvaká, nevim jestli má cvakat i při jízdě, pořád? Jinak výkonově se to malinko zbrzdilo... Ventil a samotny EGR je rozdil.Odpoj tu podtlakovou hadicku a treba se i mrkni do sani.Sundej hadici a podivej se zda je zavreny a pak to odpoj.
Září 6, 200718 r Autor zdravim.... dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min. Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. poradí někdo???
Září 6, 200718 r zdravim....dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min. Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. poradí někdo??? Hmm ze by cerpadlo???Moznost je snad jen vyzkouset nakou tu prisadu do nafty na cisteni palivoveho systemu a cerpadla.
Září 7, 200718 r Autor myslíš že čerpadlo??? o.ouu.. tak to mě trefí... jak se ta přísada jmenuje?díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.