Lukáš85 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Zdravim... chci se zeptat... je možné že mám špatně nastavené vstřik. tlaky? Nadměrně to kouří , při 4.rychl.st. a když to držím tak po tech 2500/min tak kouří pořád... anebo kroužky? .. nebo něco jiného?.. kdyžtak nabídněte nějakou možnost díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterer Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Zdravim... chci se zeptat... je možné že mám špatně nastavené vstřik. tlaky? Nadměrně to kouří , při 4.rychl.st. a když to držím tak po tech 2500/min tak kouří pořád... anebo kroužky? .. nebo něco jiného?.. kdyžtak nabídněte nějakou možnost díkes Asi mluvíš o TDI, trochu popiš auto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 sorry... 1,9Tdi 81kW r.v. 2002 , je to po servisu. od té doby se mi zdá jakoby ten motor jel nepravidelně.... a kouří ,vím že kouří při sešlápnutí normálně, ale tohle je clona že mě není vidět:) trysky? špatně nastaveno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantik Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Barva kouře? Černý, sedý, bílí, modrý? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 (edited) barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky Edited September 4, 2007 by Lukáš85 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky Zkousel jsi odpojit EGR????Muze byt seknute treba.A predtim to nedelalo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeneburg Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 ma to vykon ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Egr jsem neodpojoval.. to mě nenapdalo..vidiš.. ale pořád cvaká, nevim jestli má cvakat i při jízdě, pořád? Jinak výkonově se to malinko zbrzdilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Egr jsem neodpojoval.. to mě nenapdalo..vidiš.. ale pořád cvaká, nevim jestli má cvakat i při jízdě, pořád? Jinak výkonově se to malinko zbrzdilo... Ventil a samotny EGR je rozdil.Odpoj tu podtlakovou hadicku a treba se i mrkni do sani.Sundej hadici a podivej se zda je zavreny a pak to odpoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 zdravim.... dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min. Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. poradí někdo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 zdravim....dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min. Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. poradí někdo??? Hmm ze by cerpadlo???Moznost je snad jen vyzkouset nakou tu prisadu do nafty na cisteni palivoveho systemu a cerpadla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukáš85 Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 myslíš že čerpadlo??? o.ouu.. tak to mě trefí... jak se ta přísada jmenuje?díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts