Jump to content

Motor ????

Lukáš85
 Share

Recommended Posts

Zdravim... chci se zeptat... je možné že mám špatně nastavené vstřik. tlaky? Nadměrně to kouří , při 4.rychl.st. a když to držím tak po tech 2500/min tak kouří pořád... anebo kroužky? .. nebo něco jiného?.. kdyžtak nabídněte nějakou možnost :);) díkes

Asi mluvíš o TDI, trochu popiš auto...

barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky

Edited by Lukáš85

barva kouře.. připadá mi normálně šedo černá --jako nafta.. ale mooc je toho..šlápnu na to na trojku po 3000ot. a zamnou černo... jako by dávalo pořád moc směsi..( a to i na čtyřku když ji držím ,pořád kouří-nepřestane ,jak by asi měla) , ale je to možné? Může se to stát? díky

Zkousel jsi odpojit EGR????Muze byt seknute treba.A predtim to nedelalo???

Egr jsem neodpojoval.. to mě nenapdalo..vidiš.. ale pořád cvaká, nevim jestli má cvakat i při jízdě, pořád?

Jinak výkonově se to malinko zbrzdilo...

Ventil a samotny EGR je rozdil.Odpoj tu podtlakovou hadicku a treba se i mrkni do sani.Sundej hadici a podivej se zda je zavreny a pak to odpoj.

zdravim....

dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min.

Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. :( poradí někdo???

zdravim....

dnes jsem zpozoroval že mi kolísají otáčky na 1100 pak padnou snad až pod 850,podle VAG na 840ot/min.

Další věc, dnes jsem jel,chtěl jsem předjetm,tak jsem na 3 sešlápl plyn a mělo to pordlevu snad sekundu než se to rozjelo , a to see opakuje. :( poradí někdo???

Hmm ze by cerpadlo???Moznost je snad jen vyzkouset nakou tu prisadu do nafty na cisteni palivoveho systemu a cerpadla.