Listopad 9, 200816 r Autor Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"...
Listopad 10, 200816 r Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"... Moc pěkná práce!!
Květen 20, 200916 r Konečně VT, který má hlavu a patu. Pěkná práce. Můj názor je takovej, že VT má sloužit jako předloha nebo úvaha pro skutečnou realizaci. To, co se často prezentuje zejména v tisku, i co občas zahlídnu na netu, to jsou vesměs malůvky, různě zdařilé, zpravidla náctiletých V-tunerů, které nemají s realitou pranic společnýho. Tvoje práce se mi líbí.
Květen 26, 200916 r Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"... včera jsem na trase Lbc - MB viděl tvůj VT v realu. Stříbrnej Scout s nalakovanýma nárazníka a trochu staženej k zemi, ale měl jen seriový kola.
Prosinec 21, 201014 r Tak trochu idem robiť pokračovateľa CJ - ale len s miernejšími úpravami fotografí. (niektoré sú už staršie, preto ospravedlnte kvslitu prosím)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.