Cjoctavian Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 moje starsie veci, teraz na to uz nemam cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 a fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 moje starsie veci, teraz na to uz nemam cas... ta chromová kokta je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"... Moc pěkná práce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jedna uz skoro 2 rocna predstava RS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Konečně VT, který má hlavu a patu. Pěkná práce. Můj názor je takovej, že VT má sloužit jako předloha nebo úvaha pro skutečnou realizaci. To, co se často prezentuje zejména v tisku, i co občas zahlídnu na netu, to jsou vesměs malůvky, různě zdařilé, zpravidla náctiletých V-tunerů, které nemají s realitou pranic společnýho. Tvoje práce se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mě se libí ten Scout a ve skutečnosti by to byla pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Znizil som Scout a nalakoval narazniky - a myslim si, ze takto vyzera ovela agresivnejsie ako RS s jej "usmevom"... včera jsem na trase Lbc - MB viděl tvůj VT v realu. Stříbrnej Scout s nalakovanýma nárazníka a trochu staženej k zemi, ale měl jen seriový kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 bolo to krajsie? Ci ta strieborna to kazila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak stříbrná vypadala tak trochu upatlaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) Moj najnovsi VT z 1.4. Editováno: 14. Květen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Tak trochu idem robiť pokračovateľa CJ - ale len s miernejšími úpravami fotografí. (niektoré sú už staršie, preto ospravedlnte kvslitu prosím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.