Září 6, 200718 r Ak niekto pôjde, myslel by na mňa a spravil fotku novej Fabie Combi - konkrétne by som potreboval foto PR štítka (vzadi v kufri pri rezerve), resp. stačil by aj VIN kód
Září 15, 200718 r Mohl by prosím někdo, kdo tam byl, nebo třeba i minulý rok, sdělit nějaké info, jako např. kudy nejlépe jet, jaká je cesta, čemu se vyvarovat, na co si dát pozor atd? Zkrátka veškeré zkušenosti, dojmy a tak. Díky
Září 15, 200718 r Autor Já letos pojedu poprvé, ale jestli jsi z Prahy tak to pro tebe bude nejlepší přes Plzeň, Rozvadov, Norimberg. Upraveno Září 15, 200718 r od Dave33
Září 15, 200718 r Taky pojedu poprvé, proto jsem chtěl znát nějaké postřehy zkušenějších . Na cestu už jsem koukal, myslim si, že by snad neměl být problém, aspoň podle mapy Upraveno Září 15, 200718 r od srandek
Září 15, 200718 r Letos letim (17.9.), ale od 1991 jsem byl pokazde autem. Cesta je v poho, staci se priblizit Frankfurtu a pak uz vas navedou cedule s napisem "Messe" nebo "Messe Frankfurt". Znaceni bylo pokazde perfektni, vcetne navadeni do spravnych pruhu na dalnici, stejne jako v poslednich trech rocnicich parkoviste Rebstock (parkovaci domy), drive se parkovalo pouze na prilehlych travnatych plochach. V Rebstocku doporucuju zaplatit v automatu nebo u okynek hned po zaparkovani, odpoledne tam byvaji velke fronty. Minule bylo celodenni parkovne 15€. Jinak vice uzitecnych informaci na www.iaa.de
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.