Dave33 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Pojedete ? Já se chystám 20.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Ak niekto pôjde, myslel by na mňa a spravil fotku novej Fabie Combi - konkrétne by som potreboval foto PR štítka (vzadi v kufri pri rezerve), resp. stačil by aj VIN kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 7. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2007 To: Igor jestli nezapomenu tak ti to vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Mohl by prosím někdo, kdo tam byl, nebo třeba i minulý rok, sdělit nějaké info, jako např. kudy nejlépe jet, jaká je cesta, čemu se vyvarovat, na co si dát pozor atd? Zkrátka veškeré zkušenosti, dojmy a tak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 15. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) Já letos pojedu poprvé, ale jestli jsi z Prahy tak to pro tebe bude nejlepší přes Plzeň, Rozvadov, Norimberg. Editováno: 15. Září 2007, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 (editace) Taky pojedu poprvé, proto jsem chtěl znát nějaké postřehy zkušenějších . Na cestu už jsem koukal, myslim si, že by snad neměl být problém, aspoň podle mapy Editováno: 15. Září 2007, autor: srandek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Letos letim (17.9.), ale od 1991 jsem byl pokazde autem. Cesta je v poho, staci se priblizit Frankfurtu a pak uz vas navedou cedule s napisem "Messe" nebo "Messe Frankfurt". Znaceni bylo pokazde perfektni, vcetne navadeni do spravnych pruhu na dalnici, stejne jako v poslednich trech rocnicich parkoviste Rebstock (parkovaci domy), drive se parkovalo pouze na prilehlych travnatych plochach. V Rebstocku doporucuju zaplatit v automatu nebo u okynek hned po zaparkovani, odpoledne tam byvaji velke fronty. Minule bylo celodenni parkovne 15€. Jinak vice uzitecnych informaci na www.iaa.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Letíš?? Můžu se zeptat kolik to koštuje? Klidně SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Letíš?? Můžu se zeptat kolik to koštuje? Klidně SZ Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.