Béďa01 Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ahoj, potřeboval bych pro otce zjistit pár vyrobců střešních nosičů na octavii ll . Pro¨sím o nějaké odkazy děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Velice doporučuju originály,měl jsem HAKRY a ty dřely lak na střeše.Třeba už tet něco změnili ,ale já měnit už nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Děku ji za názor zkusím se podívat rovnou na originál u škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Taky momentálně řeším tenhle problém. Předpokládám, že mluvíme o nosiči na OII liftback. Pokud jsem zjistil, tak na OII zatím vyrábí střešní nosič jenom Neumann anebo origo Škoda. Oba jsou duralové, Neumann je o něco málo levnější. HAKR zatím nosič pro OII nevyrábí, nosič pod střešní lem jsem měl na Fávu a bylo to hrůza. Má někdo zkušenosti s těmito nosiči ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 HAKR vyrábí,kdyby je nedělal,tak jsem je neměl na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 jenom doporucim, az si ho pudete k dealerovi kupovat, zeptejte se, jestli uz jsou ty druhy opraveny verze nosicu. ja si koupil totiz ty prvni verzi a pral bych vam videt, jak mi to promackalo strechu i pres utahovani tim jejich momentakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Chipsik Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Píšete o nosičoch ,ktore sa upevnuju priamo na karoseriu alebo na lyžiny(hagusy) lebo inak si neviem predstaviť ako to moze premačknuť strechu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 primo na karoserii. v miste uchyceni zahradky na strechu je to pomackany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 No tak než mít promačkanou střechu,tak to bych se na celý nosiš vy...l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 kdybych bejval vedel, ze mi to takhle vykurvi strechu, tak bych si to na auto nedaval. porsche uznava reklamaci, jenze by se musela strikat cela strecha a na to kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 tak od nich vytlc aspon nieco ine v tej hodnote. Ja by som to tak urcite riesil. Inak, keby som sa ja rozhodoval, urcite kupujem originaly, tam sa to stat nemoze. (na 99%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 a jakou myslis, ze jsem mel zahradku ja? od vietnamcu? samozrejme, ze byla z originalniho prislusenstvi. a to s tou jinou veci mimo strechy, no nevim, to jako mam prijit a rict: tak pratele, nechci reklamovat strechu, tak mi misto toho dejte treba sportovni podvozek?(hodnotu neresim, principielne...). tomu neverim, ze na to pristoupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ja by som to urcite tak skusil - pozri skodu ti spravili, uznali to (ako pises). tak to skus, napr. nech ti daju nejake doplnky, alebo servis zdarma (aspon pracu v cene striekania strechy) ak je to seriozny servis tak na to pristupia. Aj ked pravdou je ze serioznost servisov Skoda na Slovensku je ehm......zufala (podla mojej osobnej skusenosti), cize sa nedivim ze o tom pochybujes. S tym nosicom - asi som to nepochopil spravne, mal som pocit ze si mal neoriginal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 to Luke 288. Jedná se o Oct,0. II ? Tedy s tou promáčklou střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 jiste ze se jedna o OII no tak z nich zkusim vytriskat nejakou slevu na sportovni podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tak to bych byl vzteky bez sebe. Oni jsou slepci nebo co? Když dotahuji tak vidím co se s tím děje. Nehledě na zkušenosti. Fakt ty servisy,nevím.... Jo a když ti budou dělat podvozek,tak Ti mohou třeba poškodit prahy zvedákem. já bych to zvážil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 coze? poskodit prahy zvedakem? tak to by me zajimalo jakym garazistum davas auto na servis, ze se bojis, ze by ti mohli poskodit prahy zvedakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 No tak to ti klidně mohu sdělit zkušenosti. když jsem mel favo,tak jsem ho byl přezout v nejmenované značkové firmě. Kdyz jsem prijel domů,všiml jsem si boule na podllaze pod kobercem. Ohnu se zespod a to prase to strčilo na podlahu a normálně ji prohl dovnitř. Samozřejmě vše podle něj už bylo,takže oni nic a bylo to vyřešené. Mám fakt mizerné zkušenosti. Radši si co mohu udělám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 nj, to ja taky, ale zvedak doma bohuzel nemam...me teda zatim servis nevykurvil dikybohu nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepa Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Doporuči mi někdo autozahrádku na octavii II (ne kombi)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Asi len kúpiť originálne priečniky a na ne niečo postaviť. Ale v dnešnej dobe záhradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Ti je kufr malej jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 mno co se tech nosicu tyka, tak je lepsi si je objednat primo do Skodoovky. jsou to normalni THULE, jen maj predelanej znak, a vyjdou na polovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Via64 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Mám originál střešní nosič (OII liftback) asi druhá verze(střech nedeformuje). Celkem spokojenost, ale při posledním pokusu o demontáž nešel povolit resp. se protáčel (dříve cca 4x OK) jeden ze šroubu co drží nosič v karoserii - uvolněná matice uvnitř. V servisu (ještě v záruce) se začali vytáčet, že byla použita moc velká síla(nesmysl, křížák kdyby imbus), .... Auto bude u nich celý den musí dolu obložení stropu ..., jak budou bodovat matici aby nepoškodili lak nevím. Zatím jezdím s nosičem a čekám až budu moci být den bez auta. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Ahoj jaky používáte základní střešní nosič na OII sedan Me se zda za skodovackej cca 4000,- moc Pouzivate někdo Thule apod? diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.