Publikováno Duben 9, 200619 r Ahoj, potřeboval bych pro otce zjistit pár vyrobců střešních nosičů na octavii ll . Pro¨sím o nějaké odkazy děkuji
Duben 9, 200619 r Velice doporučuju originály,měl jsem HAKRY a ty dřely lak na střeše.Třeba už tet něco změnili ,ale já měnit už nebudu.
Duben 9, 200619 r Taky momentálně řeším tenhle problém. Předpokládám, že mluvíme o nosiči na OII liftback. Pokud jsem zjistil, tak na OII zatím vyrábí střešní nosič jenom Neumann anebo origo Škoda. Oba jsou duralové, Neumann je o něco málo levnější. HAKR zatím nosič pro OII nevyrábí, nosič pod střešní lem jsem měl na Fávu a bylo to hrůza. Má někdo zkušenosti s těmito nosiči ?
Duben 15, 200619 r jenom doporucim, az si ho pudete k dealerovi kupovat, zeptejte se, jestli uz jsou ty druhy opraveny verze nosicu. ja si koupil totiz ty prvni verzi a pral bych vam videt, jak mi to promackalo strechu i pres utahovani tim jejich momentakem
Duben 16, 200619 r Píšete o nosičoch ,ktore sa upevnuju priamo na karoseriu alebo na lyžiny(hagusy) lebo inak si neviem predstaviť ako to moze premačknuť strechu ?
Duben 16, 200619 r kdybych bejval vedel, ze mi to takhle vykurvi strechu, tak bych si to na auto nedaval. porsche uznava reklamaci, jenze by se musela strikat cela strecha a na to kaslu
Duben 16, 200619 r tak od nich vytlc aspon nieco ine v tej hodnote. Ja by som to tak urcite riesil. Inak, keby som sa ja rozhodoval, urcite kupujem originaly, tam sa to stat nemoze. (na 99%)
Duben 16, 200619 r a jakou myslis, ze jsem mel zahradku ja? od vietnamcu? samozrejme, ze byla z originalniho prislusenstvi. a to s tou jinou veci mimo strechy, no nevim, to jako mam prijit a rict: tak pratele, nechci reklamovat strechu, tak mi misto toho dejte treba sportovni podvozek?(hodnotu neresim, principielne...). tomu neverim, ze na to pristoupi
Duben 16, 200619 r Ja by som to urcite tak skusil - pozri skodu ti spravili, uznali to (ako pises). tak to skus, napr. nech ti daju nejake doplnky, alebo servis zdarma (aspon pracu v cene striekania strechy) ak je to seriozny servis tak na to pristupia. Aj ked pravdou je ze serioznost servisov Skoda na Slovensku je ehm......zufala (podla mojej osobnej skusenosti), cize sa nedivim ze o tom pochybujes. S tym nosicom - asi som to nepochopil spravne, mal som pocit ze si mal neoriginal.
Duben 16, 200619 r jiste ze se jedna o OII no tak z nich zkusim vytriskat nejakou slevu na sportovni podvozek...
Duben 16, 200619 r Tak to bych byl vzteky bez sebe. Oni jsou slepci nebo co? Když dotahuji tak vidím co se s tím děje. Nehledě na zkušenosti. Fakt ty servisy,nevím.... Jo a když ti budou dělat podvozek,tak Ti mohou třeba poškodit prahy zvedákem. já bych to zvážil.
Duben 16, 200619 r coze? poskodit prahy zvedakem? tak to by me zajimalo jakym garazistum davas auto na servis, ze se bojis, ze by ti mohli poskodit prahy zvedakem
Duben 16, 200619 r No tak to ti klidně mohu sdělit zkušenosti. když jsem mel favo,tak jsem ho byl přezout v nejmenované značkové firmě. Kdyz jsem prijel domů,všiml jsem si boule na podllaze pod kobercem. Ohnu se zespod a to prase to strčilo na podlahu a normálně ji prohl dovnitř. Samozřejmě vše podle něj už bylo,takže oni nic a bylo to vyřešené. Mám fakt mizerné zkušenosti. Radši si co mohu udělám sám.
Duben 16, 200619 r nj, to ja taky, ale zvedak doma bohuzel nemam...me teda zatim servis nevykurvil dikybohu nic...
Květen 9, 200619 r Asi len kúpiť originálne priečniky a na ne niečo postaviť. Ale v dnešnej dobe záhradku?
Leden 31, 200718 r mno co se tech nosicu tyka, tak je lepsi si je objednat primo do Skodoovky. jsou to normalni THULE, jen maj predelanej znak, a vyjdou na polovic.
Květen 21, 200718 r Mám originál střešní nosič (OII liftback) asi druhá verze(střech nedeformuje). Celkem spokojenost, ale při posledním pokusu o demontáž nešel povolit resp. se protáčel (dříve cca 4x OK) jeden ze šroubu co drží nosič v karoserii - uvolněná matice uvnitř. V servisu (ještě v záruce) se začali vytáčet, že byla použita moc velká síla(nesmysl, křížák kdyby imbus), .... Auto bude u nich celý den musí dolu obložení stropu ..., jak budou bodovat matici aby nepoškodili lak nevím. Zatím jezdím s nosičem a čekám až budu moci být den bez auta. Máte někdo podobnou zkušenost?
Září 7, 200717 r Ahoj jaky používáte základní střešní nosič na OII sedan Me se zda za skodovackej cca 4000,- moc Pouzivate někdo Thule apod? diky za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.