marejak Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 Zdravim.mám dotaz. Chci si dát reproduktory v octavii dozadu na kufr.Jen nevím,kudy natáhnout kabely...Nemáte zkušenost???Nerad bych aby kabely byly vidět v interiéru......děkuji Citovat
RyVeS Vloženo 9. Září 2007 Vloženo 9. Září 2007 Zdravim.mám dotaz. Chci si dát reproduktory v octavii dozadu na kufr.Jen nevím,kudy natáhnout kabely...Nemáte zkušenost???Nerad bych aby kabely byly vidět v interiéru......děkuji Moc jsme nepochopil kam, ze je to vlastne chces dat. Myslis do 5dv? kdyz to upresnis, tak poradim (rozebranou octavii znam uz celkem dobre :-) ) Citovat
stihacka Vloženo 9. Září 2007 Vloženo 9. Září 2007 Zdravim.mám dotaz. Chci si dát reproduktory v octavii dozadu na kufr.Jen nevím,kudy natáhnout kabely...Nemáte zkušenost???Nerad bych aby kabely byly vidět v interiéru......děkuji Moc jsme nepochopil kam, ze je to vlastne chces dat. Myslis do 5dv? kdyz to upresnis, tak poradim (rozebranou octavii znam uz celkem dobre :-) ) Asi bude myslet někam do plata. Kabely dozadu se vedou v levým prahu z vnitřní strany(od interiéru), sundáš plasty a odtáhneš koberec a už to musíš vidět, zkusím se podívat po nějaký fotce na který by to bylo vidět. Jinak musíš improvizovat a snažit se ty kabely táhnout podle origo svazků v autě. Citovat
nity Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 a neni uz tam origo kabelaz...??? ja koupil oktu a mela vykradeny vsechny repro krome stredobasu v prednich dverich...tak sem na to koukal a zadny kabely tam nebyly...rikam si, co je??? chvilku sem tam smatral, nadaval jak svin, ale nakonec uspech, sou tam, s takovejma divnejma koncovkama aby se tam nedaly dat jiny repro nez origo... kdo z vas tam nemel natezeny origo kabely, prihlaste se.... Citovat
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Vloženo 10. Září 2007 a neni uz tam origo kabelaz...??? ja koupil oktu a mela vykradeny vsechny repro krome stredobasu v prednich dverich...tak sem na to koukal a zadny kabely tam nebyly...rikam si, co je??? chvilku sem tam smatral, nadaval jak svin, ale nakonec uspech, sou tam, s takovejma divnejma koncovkama aby se tam nedaly dat jiny repro nez origo...kdo z vas tam nemel natezeny origo kabely, prihlaste se.... Třeba "rolbar" tahal nový vedení a já tam mám taky neorigo... Citovat
RaKa Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 Jak se nejrychleji pozná, mám-li kabely tažený i dozadu (kombi). Na ISO konektoru nejsou, ale za palubkou jsem objevil svazek šedivých kabelů spojených dohromady a nevím k čemu jsou. Citovat
stihacka Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 Jak se nejrychleji pozná, mám-li kabely tažený i dozadu (kombi). Na ISO konektoru nejsou, ale za palubkou jsem objevil svazek šedivých kabelů spojených dohromady a nevím k čemu jsou. Tak ty šedivý nech být, jestli jsou spojený takovou sponkou a překrytý tzv. šprckou tak je to spojení koster z různejch míst jestli si to nepletu. Na repro jsou origo modrý s šedym, doufám... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.